• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun yumurtası var mi

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kuzenimin alerjisi olduğu için eş kuşlarını sahiplendim. Kuşların ciflestigini bir kaç ay önce söylemişti. 2 3 gündür dışkıda büyüme var bu durumun yuvalikta kaldığı için olduğunu biliyorum. Bugün ise sanki kuşun kanatları yanlara düşmüş gibi geldi o nedenle sizlere sormak istedim. Acaba yumurtası var mi resimleri düzgün çekemedim çünkü dişi kuş bugün çok yuvaliktan çıkmıyor ve beni görünce yuvaliga kaçıyor. Bir önceki eş kuslarimin yumurtası olmadı ve dişi kuşu kaybettim o nedenle boşu boşuna sevinmek yerine ilk size sormak istedim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuşlar size hayırlı olsun inşallah 😊
Oyuncakları çıkarın, tünekler tahta, kafesi daha yükseğe koyun, calsiyum taşı çöp yerine kalamar kemiği olur, grit kum verin bide gerwit ve entrobac temin edebilirsiniz 👍 popoda şişkinlik var ama kuşlar yer değişikliği nedeniyle biraz erteleyebilirler bu yüzden yükseğe koyunuz

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kuşlar henüz tam alışmadığı için çok fazla kafese dokunmadım. Bir süre sonra dediklerinizi yaparım. Cevabınız için çok teşekkür ederim:)

Mert.

Eski Forumcu
Hayırlı olsun maşallah sağlıklı çıkar yavrunuz

Üst Alt