• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun yemi güvelendi

Morfy

Yeni Üye
Muhhabet kuşumun yeminde güve gördüm hemen bir tepsiye döküp baktım içinde yumurta ve kurtlar vardı. Güneşe koydum ama içim rahat etmedi acaba vermelimiyim yinede, kursak mantarı yapar mı? Eğer atıcaksam şuan kuşuma yem vermem gerekiyor cennet papağanımın yeminden çekirdekleri seçip vermemden bir şey olur mu

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayır vermeyin ev kuşları tolare edemez hastalanır. Onu dışardaki kuşlara dökün ve yenisini alın. Tek muhabbet kuşu için fazla yem almayın. Bitmesi uzun sürdüğü için bu durum yaşanıyor. Ben buzdolabında muhafaza ediyorum sizde öyle yapabilirsiniz.

Morfy

Yeni Üye
Hayır vermeyin ev kuşları tolare edemez hastalanır. Onu dışardaki kuşlara dökün ve yenisini alın. Tek muhabbet kuşu için fazla yem almayın. Bitmesi uzun sürdüğü için bu durum yaşanıyor. Ben buzdolabında muhafaza ediyorum sizde öyle yapabilirsiniz.
Teşekürler peki hemen şimdi şuan kuşuma yem alamaya gidebileceğim bir petshop yok etrafta sabah kuşum aç kalsın istemiyorum cennet papağanımın yeminden seçip koysam yiyebilir mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Siz koyun o seçip yer. Uğraşmanıza gerek yok. ☺

Üst Alt