• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Kuşumun yaşı ve cinsiyeti

ege's

Yeni Üye
Kuşumu 2 aylık erkek yavru diye aldım ama şu an emin olamıyorum. 2 aylıktan daha mı büyük ya da cinsiyeti dişi mi acaba? Bilenler bakabilir mi?

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşumu 2 aylık erkek yavru diye aldım ama şu an emin olamıyorum. 2 aylıktan daha mı büyük ya da cinsiyeti dişi mi acaba? Bilenler bakabilir mi?
2 aylık yavru ve erkek diye kim verdi bunu size. Peshoptan mı aldınız? Yetişkin bir dişi.

Yani dişi erkek vs önemli değilde neden bu yalanı söylüyorlar. Bilmiyoruz deseler en azından 😕

ege's

Yeni Üye
Teşekkürler bilgiler için. Çok fazla yere sordum ve en son ergenlikte olan bir dişi olduğu (5-6 ay civarı) ortak kanısına vardık. Peki sizce alıştırabilir miyim kendime? Ne önerirsiniz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler bilgiler için. Çok fazla yere sordum ve en son ergenlikte olan bir dişi olduğu (5-6 ay civarı) ortak kanısına vardık. Peki sizce alıştırabilir miyim kendime? Ne önerirsiniz
Merhaba ergenlik dönemi çoktan geçmiş 2. veya 3. kızgınlığında bu çocuk ve en az 1 yaşında

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Eğer eşi yoksa tek bakacaksanız alıştırabilirsiniz. Zaman ve sabır ile.

Üst Alt