• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusumun yasi tahmini kactir? ve nasil yaklasmaliyim?

beyazmuhabbetkusum

Yeni Üye
bunu hem kusumun yasini ogrenmek hemde nasil davranmam nasil egitmem gerektigini sormak icin aciyorum kendisi cok sessiz elime gelmeyi alistirdim elimden yemde yiyo bugunde kendine dokurtmama izin verdi kafasina ve gagasinin altina azda olsa hala biraz korkuyo ama onun disinda tek sorunu sessizligi kucuk oldugu icinmi sessiz yoksa bir sikintisimi var kakasinda pek bisey goremedim
1744971910675.png

zeysssbird

Tutkulu
bunu hem kusumun yasini ogrenmek hemde nasil davranmam nasil egitmem gerektigini sormak icin aciyorum kendisi cok sessiz elime gelmeyi alistirdim elimden yemde yiyo bugunde kendine dokurtmama izin verdi kafasina ve gagasinin altina azda olsa hala biraz korkuyo ama onun disinda tek sorunu sessizligi kucuk oldugu icinmi sessiz yoksa bir sikintisimi var kakasinda pek bisey goremedim
Ekli dosyayı görüntüle 84205
Dışkı fotoğrafı da görebilir miyiz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ekli dosyayı görüntüle 84205
Dişiler erkeklere göre daha sakin olur, kızgınlık döneminde agresif olabilirler😊

isotbiber2121

Yeni Üye
efendim öncelikle baş parmağınızla yeemi elinize kıstırın ve elinizi uzatın elinize gelince yemi verin bu işlemi bir kaç kez yapın eğerki size güveniyorsa sizin ona saldırmak için değil beslemek için olduğunuzu anlıcak ve elinizi aynı posisyonda biraz uzakta tutun elinize uçarak gelecektir ama elinize geldiği zaman yem vermeyi unutmayın(y)

Ece A.

Paylaşımcı
Oyy maşallah bembeyaz💟☺ Alıştırmak için kafesin içinde avucuna yem koyup yemesini sağlayabilirsiniz, bol bol konuşun dinler size katılım gösterir, tabiki oyuncakta alın eğlenir tek başına da oynar sıkılmaz, oyuncakları çok severler çocuktan farkları yok☺

Ece A.

Paylaşımcı
Ayrıca sesi çok yüksek seviye de olmayacak şekilde müzikler, şarkılar, reklamlar, film vs açabilirsiniz tepki veriyor benimki baya sizinkinin de ilgisini çekebilir ☺

Üst Alt