• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun yaşı nedir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yerli ırk mavi klasik 3 - 4 aylık cinsiyetinden yarı yarıya şüpheliyim daha yakın flaşsız cere fotusu görebilir miyiz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun burun delikleri büyük dişiye dönecek diyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Erkek olabilir ama resimler çok yanıltıyor ben sadece burun delikleri büyük olduğu için şüphe ediyorum yinede yakın bir petshopa götürüp garantiye alabilirsiniz

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Şehmus abinin dediği gibi düşünüyorum bu fotoğrafa göre bana erkek gibi geliyor, birde kafasindaki filizden tüye girmiş gibi bu dönemde yumurta mamasi ve vitamin desteği verirseniz iyi olur.

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Şehmus abinin dediği gibi düşünüyorum bu fotoğrafa göre bana erkek gibi geliyor, birde kafasindaki filizden tüye girmiş gibi bu dönemde yumurta mamasi ve vitamin desteği verirseniz iyi olur.
IMG 20210207 093651
bu şekilde link bıraktım burdan bakabilirsiniz net oldu
kafeste kalamar kemiği,gaga taşı,enerji bloğu,yemin içine kuş kumu karıştırıyorum,avisol-se var haftada bir veriyorum,bugün itibariyle mama ya başlayacağım havuç,yumurta sarısı,cici bebe eksik birşey varmı yapamadığım.
Tüye ise iki gündür girmiş yenü fark ettim sorun için teşekkürler

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Bu fotoda şehmus abinin dediği gibi dişi gibi geldi beyazliklar mevcut yanlış görmediysem.Hepinize karşı ben tek dedi şehmus abi :) dediği gibi bende dişi diyorum :) Biz teşekkür ederiz ilgi ve alakanizdan dolayi bu küçük canlılara karşı sevgi ve tavirlarinizdan dolayı.Gayet güzel bakıyorsunuz anlaşıldığı üzere.

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Erkek olabilir ama resimler çok yanıltıyor ben sadece burun delikleri büyük olduğu için şüphe ediyorum yinede yakın bir petshopa götürüp garantiye alabilirsiniz
Cevabınız için teşekkür ederim kuşu petshoptan aldım demekki kazık attı sorun yok
7. Ay gibi eş seçtirmeye götüreceğim
Ceresinin rengi kaç aylıkken değişir tam emin olmak için

Üst Alt