• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tüyünü yoldum ölürmü

Suna kalan

Aktif Üye
Merhaba benim kuşum tüy döneminden çıkalı biraz oldu ablam bana bir vidyo atmıştı tiktokyan bu vidyoda kuşların kuyruğunun dibindeki tüyleri yoluyorlardi karın ağrısı yapıyormuş bende bunu denedim ama çok baskı uygulamadan sanırım canını pek acitmadim ama baş parmağımı ıslatıp kuyruna sürünce bir sürü tüy düştü kuşum
Ölürmü yapabileceğim bir şey varmı lütfen yardım edin teşekkürler şimdiden

Suna kalan

Aktif Üye
Merhaba benim kuşum tüy döneminden çıkalı biraz oldu ablam bana bir vidyo atmıştı tiktokyan bu vidyoda kuşların kuyruğunun dibindeki tüyleri yoluyorlardi karın ağrısı yapıyormuş bende bunu denedim ama çok baskı uygulamadan sanırım canını pek acitmadim ama baş parmağımı ıslatıp kuyruna sürünce bir sürü tüy düştü kuşum
Ölürmü yapabileceğim bir şey varmı lütfen yardım edin teşekkürler şimdiden
Su anda bu şekilde kuyruğu kuşum ölürmü

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun kuyrugundan değil kıçından kanat altından tüy yolunur. Buda tüyden çıkamayan kuşlarda tımar dediğimiz olay kuşun tüyden çıktıysa gerek yok bana soracak olursan yoğun tüylü olmayan kuşlarda hiç gerek yok.

Suna kalan

Aktif Üye
Kuşun kuyrugundan değil kıçından kanat altından tüy yolunur. Buda tüyden çıkamayan kuşlarda tımar dediğimiz olay kuşun tüyden çıktıysa gerek yok bana soracak olursan yoğun tüylü olmayan kuşlarda hiç gerek yok.
Kuşum ölücekmi peki

Maviş Paşa

Tutkulu
Ben kuşun kuyruğundaki düşecek olan tüye dokunamıyorum canı acır diye. Tüy yolmak falan filan şorda kalsın. 😐😐😐

Üst Alt