• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tüyleri

kamutak

Yeni Üye
yardımcı olursanız çok sevinirim. kuşumun tüyleri bir garip fakat kuşum uçabiliyor gayet enerjik ötüyor hareket ediyor halsizlik problemi yok fakat tüyleri çok değişik bir durumda ilaç aldım 2 tane biri ense damlası biri vitamin, vitaminiSalı cuma kullanıyorum ense damlasını 2 haftada 1 dedi aldığımız yer daha 1 hafta damlatttık. Bir de mineral bloğu almıştım kuşum çok sevmişti 2 gün kemirdi bloğu sonra kuş böyle bi halsizleşti bir şey oldu bilmiyorum tam olarak o bloğu kaldırdık sonra düzeldi kuş onu kullanayım mı kullanmayayım mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim fotoğrafları aşağıya koyuyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kafesinizin fotoğrafını atabilir misiniz?

Mineral blogu atın. Yerine grit kum, kalamar ve gaga taşı(iyi bir marka) alın.
Bu vitaminlerin pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Multivitamin olarak gerwit, b vitamini olarak bt amin forte ve probiyotik olarak entrobac öneririm.
Kuşunuz şu an tüyde sanırım.

kamutak

Yeni Üye
Kafesinizin fotoğrafını atabilir misiniz?

Mineral blogu atın. Yerine grit kum, kalamar ve gaga taşı(iyi bir marka) alın.
Bu vitaminlerin pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Multivitamin olarak gerwit, b vitamini olarak bt amin forte ve probiyotik olarak entrobac öneririm.
Kuşunuz şu an tüyde sanırım.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuyruk tüylerinin öyle olması kafesw değdiği içindir. Tünekleri böyle değilde yanlamasına takın. Biri üstte diğeri altta olacak şekilde ve kuş tünekte durduğu zaman kıyruğu kafese değmeyecek şekilde olsun.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
yardımcı olursanız çok sevinirim. kuşumun tüyleri bir garip fakat kuşum uçabiliyor gayet enerjik ötüyor hareket ediyor halsizlik problemi yok fakat tüyleri çok değişik bir durumda ilaç aldım 2 tane biri ense damlası biri vitamin, vitaminiSalı cuma kullanıyorum ense damlasını 2 haftada 1 dedi aldığımız yer daha 1 hafta damlatttık. Bir de mineral bloğu almıştım kuşum çok sevmişti 2 gün kemirdi bloğu sonra kuş böyle bi halsizleşti bir şey oldu bilmiyorum tam olarak o bloğu kaldırdık sonra düzeldi kuş onu kullanayım mı kullanmayayım mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim fotoğrafları aşağıya koyuyorum
Kübra arkadaşımıza katılıyorum. Kuyruk tüylerini bozmuş sadece. Kafes düzenini değiştirelim. Röhnfried entrobac, gerwit, bt amin alalım. Mamaist den alabilirsiniz. Gaga taşını da aynı yerden alabilirsiniz. Mammamia nınki de olur. Ama elinizdeki ense damlası ve ürünleri kullanmanızı önermiyorum. Sıcak havalarda banyo suyu koyabilirsiniz. Kendi yapmıyorsa fıs fısla su sıkılabilir