• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumun tuyleri degisti

bilgdvc

Yeni Üye
Iyi aksamlar kusum tuy dokumune girdi hep güzelce atlatiyorduk vitaminle ama bu sefer fazla oldu gibi

Gagası uzun bu arada duzenli gittigimiz petshop soyledi 2 haftadir kesmiyoruz kendi torpulemeyi birakti alissin diye yoksa farkindayiz

Ekli dosyalar

bilgdvc

Yeni Üye
Merhaba peki bu gaga niye uzuyor hiç merak ettiniz mi? Bu kuş neden hep tüy döküyor? Bunların tüm cevabı röntgende saklıdır 👍
ettigim icin denizlide kustan anlayabilecek heryere sordum burda cigerinde sorun var dediler sedochol kullandim ayrica hep tuy dokuyor demedim 5 6 aya bir olan bir durum cok sukur 4 bucuk yasinda suan,rontgen cektirebilmek icin veterinere ihtiyacim olurdu ancak denizlide oyle bi yer yok keske vitamin veya baska bir oneride bulunsaydiniz 15 yasinda benim elimden bu kadar geliyor abi

bilgdvc

Yeni Üye
Merhaba peki bu gaga niye uzuyor hiç merak ettiniz mi? Bu kuş neden hep tüy döküyor? Bunların tüm cevabı röntgende saklıdır 👍
varsa denizlide rontgen yada kus bakabilicek bir veteriner bile olur siz onerin gideyim ama sikayetlerini dinleyince kus bakan hekiminiz yok diyip geri ceviriyorlar

Üst Alt