• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Tüyleri sağlıklı mı?

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Kuşum tüy dökme zamanında şu an hatta dıgru duzgun uçamıyor bile eskisi gbi tüylerı bi sanki ip gbi duruyo uçları ayrık ayrık gbi tüyleri sağlıklımı sizce şu an

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar, ben tüy yapısında bir anormallik göremedim. Bt amin desteğini ihmal etmeyelim. Arada saf su ya da probiyotikli.su işe banyo yapsın. Haftada 1 Yıkanmış yulaf verelim, tüyleri desteklemek için

çimen09

Aktif Üye
merhabalar biraz araştırdım, benim kuşum da kaşınıyor , agresifleşti , normalde elime saldırmazdı saldırıyor, uyumak istiyor sürekli hasta değil eminim ,eskisi kadar ötmüyor kendi kendine mırıldanıyor bazen zaten bir iki konuda sormuştum . kuşum elime bile gelmiyor 1 haftadır kaçıyor ısırmaya çalışıyor , çok fazla tüy yok kafesinde acaba tüy döküm zamanında olabilir mi ? davranışları bu yüzden değişmiş olabilir mi. 4 aylık şuan

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
merhabalar biraz araştırdım, benim kuşum da kaşınıyor , agresifleşti , normalde elime saldırmazdı saldırıyor, uyumak istiyor sürekli hasta değil eminim ,eskisi kadar ötmüyor kendi kendine mırıldanıyor bazen zaten bir iki konuda sormuştum . kuşum elime bile gelmiyor 1 haftadır kaçıyor ısırmaya çalışıyor , çok fazla tüy yok kafesinde acaba tüy döküm zamanında olabilir mi ? davranışları bu yüzden değişmiş olabilir mi. 4 aylık şuan
Merhaba kendi konunuzu açmalısınız.

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Peki bt amin forteyi suluga koydum rengi sarıydı yarım saat sonra baktım beyaz olmus nedenki boyle olmus

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Yeniden koydum smdı sarı mesela

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Peki bt amin forteyi suluga koydum rengi sarıydı yarım saat sonra baktım beyaz olmus nedenki boyle olmus
İlginç gerçekten. Benim kullandığım tüm suluklar renklidir. Böylece içine koyulan katkı, ışık yüzünden bozulmaz. Ama hep sarı kalıyor diye biliyorum. Çok da gözlemlemedim açıkçası. Şeffaf suluk kullanımına karşıyım.

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Bende anlamadım neden rengi acıldı bozuk olcagnı sanmıyorum serin kuru yerde saklıyorum