Rica ederim canımÇok iyimiş abla mutlaka alacağım
Tesekkur ederim![]()

Rica ederim canımÇok iyimiş abla mutlaka alacağım
Tesekkur ederim![]()
Rabbim nasip eder inanıyorum. Minicik haliyle üstesinden gelmeye çalısıyor bunca hastalığıİnşallah daha iyi hallerini de duyucaz buradan![]()
Siz ona usanmadan yılmadan emek veriyorsunuzRabbim nasip eder inanıyorum. Minicik haliyle üstesinden gelmeye çalısıyor bunca hastalığı![]()
Merhaba ablacım@Demet bükay @Burçak A. @Şehmus BAKIR
Ayağındakiler rif. Dediğim gibi o beyazlıkları temizlemeye çalışırken kurcalıyor ve kanıyor. Ayağında bazı yerler minik kabuk bağlanmalar var çekemedim. Resmen vucut tüyleri ayağında cıkıyor gibi pamukcuk pamukcuk oldu. Tüy döneminde daha da fazla oldu bu yine biraz geçıyor derken başa sardı. Kanadığında direkt rif sürüyorum kanamayı kesip. Dışkılarda bu şekil dün biraz salatalıkta yedi. Ceresini de koydum. Gözündekilerde kendi kendine dokulup tekrar öyle bu şekil çıkıyor. Ayağı kanadığında bile şarkılar söylemeye devam ediyor canı yanıyor belli ama ayarsız bir çocuk.
O zaman abla bizim akar sorunumuz devam mı ediyor yoksa akar gitti ama bu hasar kalıcı gibi mi? Kötü koku vs hiç yok bulutta akar oldugunda yogun kotu bir koku vardi ama şuan cok guzel kokuyor. Dışkıda da koku yok. Yapay zeka gerçekten çok faydalı cevap vermiş göz ve cere kısmına kadar dogru dedikleri. Bulutun ayagindan ornek alınmıştı ama bir sey cıkmamıştı. Tekrardan veterinerimize gitmekte fayda var. Veterinerlerimize güveniyorum ama bazen maalesef ağır gelen veya durumla pek ilgisi olmayan ilaçlar verilebiliyor ve ben bunu bilemeyeceğim için kullanarak bulutu daha ciddi bir duruma sokabilecegimden korkuyorum. Önce burada sizlerden alıyorum bilgileri ki bilinçli olayım istiyorum. Veterinerden asla kaçınmıyorum ki çok defa gittik bulutla uzun sürelerde sadece bir yerden sonra insan zorlanıyor maalesef. Ben bulut için elimden geleni yapmaya razıyım. Yeterki sağlığı duzene girsin bebegimin🥲Merhaba ablacım
Şehmus abine de yazdım
@Şehmus BAKIR
Yapay zeka programına da fotoğraf ve sıkıntıyı yazdım, sonuç bu olduakarların sebebiyet verdiği
Şehmus abin ile görüştüm hemoapatik ilaç öneriyor, iç destek ileMerhaba ablacım
Şehmus abine de yazdım
@Şehmus BAKIR
Yapay zeka programına da fotoğraf ve sıkıntıyı yazdım, sonuç bu olduakarların sebebiyet verdiği
Tabiki hayır akar bitti fakat hasarı kaldı, nemlendireceğiz ilk başta yaptığımız gibi ve bağışıklık için güçlendirme yapacağızO zaman abla bizim akar sorunumuz devam mı ediyor yoksa akar gitti ama bu hasar kalıcı gibi mi? Kötü koku vs hiç yok bulutta akar oldugunda yogun kotu bir koku vardi ama şuan cok guzel kokuyor. Dışkıda da koku yok. Yapay zeka gerçekten çok faydalı cevap vermiş.
Demet abla sordu, bi zahmet net cevap versinO zaman abla bizim akar sorunumuz devam mı ediyor yoksa akar gitti ama bu hasar kalıcı gibi mi? Kötü koku vs hiç yok bulutta akar oldugunda yogun kotu bir koku vardi ama şuan cok guzel kokuyor. Dışkıda da koku yok. Yapay zeka gerçekten çok faydalı cevap vermiş göz ve cere kısmına kadar dogru dedikleri. Bulutun ayagindan ornek alınmıştı ama bir sey cıkmamıştı. Tekrardan veterinerimize gitmekte fayda var. Veterinerlerimize güveniyorum ama bazen maalesef ağır gelen veya durumla pek ilgisi olmayan ilaçlar verilebiliyor ve ben bunu bilemeyeceğim için kullanarak bulutu daha ciddi bir duruma sokabilecegimden korkuyorum. Önce burada sizlerden alıyorum bilgileri ki bilinçli olayım istiyorum. Veterinerden asla kaçınmıyorum ki çok defa gittik bulutla uzun sürelerde sadece bir yerden sonra insan zorlanıyor maalesef. Ben bulut için elimden geleni yapmaya razıyım. Yeterki sağlığı duzene girsin bebegimin🥲
Anladım ablacım. Ben sanıyordum ki akar gitti ayakları hemen düzelcek. 2 ay olcak neredeyse geçmedi ve artık ne yapacağımı bilemedim. Vazelin sürüyorum. Sıcak suyla fısfıslayarak banyosunu oluyor ayaklarina da sıkıyorum. Bu aralar mantar kremini trysod kullandım. Takviyelerimiz devamli veriliyor. Dışarı cıkıyor koşuyor. Hatta ben halıdan bize gelmeyip buluta gelen bir tozla hastalık varsa diye bile yapışkanlı tuy toplama aparatini aldım. Bulutu salmadan önce halidaki tuyleri tozlari alip oyle gezdiriyorum.Tabiki hayır akar bitti fakat hasarı kaldı, nemlendireceğiz ilk başta yaptığımız gibi ve bağışıklık için güçlendirme yapacağız![]()
Ahahahah abla yaaDemet abla sordu, bi zahmet net cevap versinyanlış cevap versin beynini dağıtırım onun
![]()
Emeğine yüreğine sağlık ablacım, trosyd yağsız bir krem, gül suyu nemlendirir,Anladım ablacım. Ben sanıyordum ki akar gitti ayakları hemen düzelcek. 2 ay olcak neredeyse geçmedi ve artık ne yapacağımı bilemedim. Vazelin sürüyorum. Sıcak suyla fısfıslayarak banyosunu oluyor ayaklarina da sıkıyorum. Bu aralar mantar kremini trysod kullandım. Takviyelerimiz devamli veriliyor. Dışarı cıkıyor koşuyor. Hatta ben halıdan bize gelmeyip buluta gelen bir tozla hastalık varsa diye bile yapışkanlı tuy toplama aparatini aldım. Bulutu salmadan önce halidaki tuyleri tozlari alip oyle gezdiriyorum.
Söyle derin selamlarımı ilet lütfen anlar oAhahahah abla yaaBana yanlış cevap verirse Demet ablamın selamı var dicem anlar o
![]()
Abla zaten fotoğraftan da bellidir. Çok kuru ayakları vazelin kullanımında bile yumuşamıyor resmen. O beyaz parçalar sert. Elimi temizleyip elimle suruyorum pamuktan falan korkuyor elime tepki vermiyor. Ayaklarıda hassas elim harici bir sey yaklaşamiyor beyefendiye. Hissediyorum resmen takur tukur. Tırnaklarda da hızlı uzama var. Törpüleme denedim ama olmadı uçlarından biraz kesmek zorunda kalıyorum cunku kafes demirine bile takılıyor bazen. Biz evde yokken kendini yaralamasını istemem. Tırnaklarını da kesmek zorunda kalıyorum bu yüzden.Emeğine yüreğine sağlık ablacım, trosyd yağsız bir krem, gül suyu nemlendirir,
Tamamen keratin kaynaklı ablacım, çok derine inmişti o zaman parazit hatırlıyorsun değil miAbla zaten fotoğraftan da bellidir. Çok kuru ayakları vazelin kullanımında bile yumuşamıyor resmen. O beyaz parçalar sert. Elimi temizleyip elimle suruyorum pamuktan falan korkuyor elime tepki vermiyor. Ayaklarıda hassas elim harici bir sey yaklaşamiyor beyefendiye. Hissediyorum resmen takur tukur. Tırnaklarda da hızlı uzama var. Törpüleme denedim ama olmadı uçlarından biraz kesmek zorunda kalıyorum cunku kafes demirine bile takılıyor bazen. Biz evde yokken kendini yaralamasını istemem. Tırnaklarını da kesmek zorunda kalıyorum bu yüzden.
Abla gerçekten zor bir süreçti. Bulut eve geldiğinde biz ailecek oturduk dedik bu koku neden var. Tüm oda kokuyordu şakasız. Bulut'u ne kadar sevdigimi biliyorsunuz ögurme içgudusu geliyordu. Sürekli ayaklarını koparircasina kasiyordu. Sonrasında koku kaybolmaya başladı zaten akarı da yendik çok şükür.Tamamen keratin kaynaklı ablacım, çok derine inmişti o zaman parazit hatırlıyorsun değil mi
Hamdolsun ki ayakları Allah ın izniyle ve senin emeğinle kurtulduresmen çürütüyordu iğrenç parazit
Koku gelmesi şiddetli enfeksiyon kaynaklı, parazit ve yumurta yerleşimi, yiyordu kaslarını dokularını, ve sürekli ilerliyorduçoksa acı çekiyordu
ağrı, acı ve parazit
Çok şükür bitti
Şöyle düşün bir insan, kol parçalanmış, kemik harici doku kas sinir parçalı, cerrah ne yapıyor?
Toparlıyor kemik üzerine yamalar uyguluyor, kalçadan veya yağlı dokulardan alıyor, bütünlük verebilmek için değil mi
Görüntü hiç bir zaman doğal olmuyor,
Bulut un da ayaklarında yağ dokusu yok şuanda ilaç kullanma lütfen, sadece nemlendir, yumuşat gerekirse günde 2 - 3 defa yumuşat, yumuşayınca yerine bastır hafifce, hücre yenilenmesi gerekiyor,zamana bırak ablacım, gözlemleyeterki benim küçük savaşçı oğlum mutlu olsun şarkılar söylesin
Ve sen de her daim yanında ol
Rabbim ayırmasın sizi![]()
Kurban olurum ben onu yaradanaAbla gerçekten zor bir süreçti. Bulut eve geldiğinde biz ailecek oturduk dedik bu koku neden var. Tüm oda kokuyordu şakasız. Bulut'u ne kadar sevdigimi biliyorsunuz ögurme içgudusu geliyordu. Sürekli ayaklarını koparircasina kasiyordu. Sonrasında koku kaybolmaya başladı zaten akarı da yendik çok şükür.
Ne ile yumuşatayım peki abla vazelin süruyordum ben fısfısla banyo yaptırıyordum. Yumuşasın diye bunlar sadece. Pek basarili olamadim yumuşatma işinde yuksek ihtimal ayakları sert sert diye de kanıyor.
Rabbim ayırmasın abla valla ben nereye o oraya. Anne-oğul olduk resmenGeçenlerde kardeşimin dibine gitti bağırıyor. Bizimkilerde noldu falan diye seviyor. Dedim elini uzat bak. Elini uzattigi gibi hop atladı. Uçamadigi için parmagımızda evi geziyor istedigi yerleri uzanarak gosteriyor. Ele gelecegi zamanda karga gibi bağırıyor
Rabbim hiçbirimizi evlatlarımız can dostlarımızla sınamasın. Eminim burada bende dahil çogu herkes sınandı inanılmaz zor ve acı dahasını gormek yasamak istemiyorum.
Aslında aklıma şu da geliyor lokal bir anestezi ile ölü pullar alınabilir, işte sonrası önemli, yenilenme ihtimali yüksek fakat çok zaman alır ve ağrılı bir süreç olur@Demet bükay @Burçak A.
![]()
Ve Bulut asla yemekten vazgecmiyor çok şükür. Halimizde böyle keske o uçuk hallerini direkt yakalayabilsem.
Kur mu yapıyoruz orda annesi@Demet bükay @Burçak A.
![]()
Ve Bulut asla yemekten vazgecmiyor çok şükür. Halimizde böyle keske o uçuk hallerini direkt yakalayabilsem.