Rica ederiiiiz@Burçak A. @Demet bükay Teşekkür ederimmmm
Rica ederiiiiz@Burçak A. @Demet bükay Teşekkür ederimmmm
Deriye yedirdiğiniz sürece istediğiniz şekilde yapabilirsiniz Kendi damlalığından damlatın Şifa olsun salçalı makarnayaBizim takviyelerimiz ve parazit damlamız geldiii @Şehmus BAKIR beye çok teşekkürler ilgisi için.
Sormak istediğim bir şey var. Vilmectini 1 damla olarak kendi damlalığıyla mı sıkmalıyız yoksa şırınga alalım mı? Babam gelince damlatcaz ama tedirginim ya fazla damlatırsak diye. Eldiven takıp parmak ucuma 1 damla damlatıp ensesine yedirsem sorun olur mu? Direk enseye damlatırken sorun yaşamamak için. @Demet bükay @Burçak A.
Şifamiz olcak inşallah.Deriye yedirdiğiniz sürece istediğiniz şekilde yapabilirsiniz Kendi damlalığından damlatın Şifa olsun salçalı makarnaya
İnşallahŞifamiz olcak inşallah.
Afiyet olsun şifa versin canlara burçak kardeşimin dediği gibi bir damla deriye temas etsin yeterBizim takviyelerimiz ve parazit damlamız geldiii @Şehmus BAKIR beye çok teşekkürler ilgisi için.
Sormak istediğim bir şey var. Vilmectini 1 damla olarak kendi damlalığıyla mı sıkmalıyız yoksa şırınga alalım mı? Babam gelince damlatcaz ama tedirginim ya fazla damlatırsak diye. Eldiven takıp parmak ucuma 1 damla damlatıp ensesine yedirsem sorun olur mu? Direk enseye damlatırken sorun yaşamamak için. @Demet bükay @Burçak A.
Tesekkür ederizzAfiyet olsun şifa versin canlara burçak kardeşimin dediği gibi bir damla deriye temas etsin yeter
Oyyy maşallah salçalı makarnaya Çok iyi yeni tüy kapsüllerimiz de çıkmııışşşşş 🤍 Ayaklarımız da toparlamııışşşRif sürmeden önceki halimiz biraz oyun oynadık. Şimdi kafedte rifi sürülü bir şekilde takılıyor. Kuyruk kısmındaki çıkan kök gözle görülüyor artık. Bazı yerlerde tüyler güçsüz çıkıyor diye korkmuştum ama baya sağlam duruyor bu ve orda bir kac tane daha kök hissediliyor. Ense damlası yaptığımız için 3-4 gün banyo yaptıramıyoruz zaman geçince ılık suyla fısfıs yapmayı düşünüyoruz. Durumumuz nasıl? @Burçak A. @Demet bükay
Her geçen gün iyiye gittiği için çok seviniyoruz. Kendisininde enerjisi geliyor güzelce. Daha da toparlayacağız inşallah. Takviyeleri veriyoruz. Ense damlası da oldu. Sebze meyve bayılıyor. Her şeyimiz tam aslında artık zaman gerekiyor bize.Oyyy maşallah salçalı makarnaya Çok iyi yeni tüy kapsüllerimiz de çıkmııışşşşş 🤍 Ayaklarımız da toparlamııışşş
Diken diken çıkmaya başlamış, bağışıklık güçlendikçe onlar da çıkacaktırBir de sormak istediğim şu var. Baş üstündeki kapsüller hala açılmadı ben bazilarinı açmada yardım ediyorum ama çok uzun süre izin vermiyor. Güçsüz duruyorlar hatta bir tane acılmamış sekilde düşen tüyüde oldu. Onlar tekrar çıkar mı ya da bağışıklık nedeniyle mi oluyor acaba. Tüy çıkıyor kanat uçlarındaki açilan ilk boşluklarda şimdi yok ama baş üstu hala aynı. @Burçak A. @Demet bükay
Teşekkür ederiz valla kendini kaşırken bile kaşıdığı bölgeleri inceliyorum. Dediğiniz bölgelere söylediğiniz takviyeleri hemen yapıyorum. O kadar tedirginim ki bir şey olcak diye. Çok minik bir şey. Karşılaştırma yapmak gibi olmasın ama bizim önceki kuş baya iri yarı kocaman bir kuştu. Bu resmen avuçta kaybolcak gibi. Kesinlikle bağısıklığı düşük kaldı bu bebegin. Toparlayalım bakalim Allah'ın izniyle.Diken diken çıkmaya başlamış, bağışıklık güçlendikçe onlar da çıkacaktır
Rabbimin izniyle inşallah toparlayacaktır 🤍Teşekkür ederiz valla kendini kaşırken bile kaşıdığı bölgeleri inceliyorum. Dediğiniz bölgelere söylediğiniz takviyeleri hemen yapıyorum. O kadar tedirginim ki bir şey olcak diye. Çok minik bir şey. Karşılaştırma yapmak gibi olmasın ama bizim önceki kuş baya iri yarı kocaman bir kuştu. Bu resmen avuçta kaybolcak gibi. Kesinlikle bağısıklığı düşük kaldı bu bebegin. Toparlayalım bakalim Allah'ın izniyle
Bir de ense damlasından sonra baya kepek döküyor normal mi acabaRabbimin izniyle inşallah toparlayacaktır 🤍
Zaten tüyde o nedenle çok normalBir de ense damlasından sonra baya kepek döküyor normal mi acaba
Teşekkürrr ederiizzzzZaten tüyde o nedenle çok normal
Rica ederiim 🤍Teşekkürrr ederiizzzz
Maşallah SüphanAllah çok az kaldı sabır ve zamanRif sürmeden önceki halimiz biraz oyun oynadık. Şimdi kafedte rifi sürülü bir şekilde takılıyor. Kuyruk kısmındaki çıkan kök gözle görülüyor artık. Bazı yerlerde tüyler güçsüz çıkıyor diye korkmuştum ama baya sağlam duruyor bu ve orda bir kac tane daha kök hissediliyor. Ense damlası yaptığımız için 3-4 gün banyo yaptıramıyoruz zaman geçince ılık suyla fısfıs yapmayı düşünüyoruz. Durumumuz nasıl? @Burçak A. @Demet bükay