• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tuhaf hareketi

Potion

Yeni Üye
5 aylık cennet papağanım (tahmini erkek) için dün (tahmini dişi) bir cennet papağanı aldım, dişi olan 2.5-3 aylık, şuan farklı kafeslerde tutuyorum fakat bugün hiçbir sağlık sorunu olmayan 5 aylık cennet papağanım Mango böyle tuhaf bir hareket yaptı, uçmasında, koşmasında, yürümesinde veya tırmanmasında bir sorun yok iştahı yerinde ve bu hareketi sadece 1 kere yaptı sonra bir daha yapmadı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Erkek ve tünekle çiftleşiyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
ama daha 5 aylık bu istekleri 8 aylıkken olmuyor mu
5 aylık olduğuna emin miyiz öncelikle. Kendi yavrunuz değilse sahiplendiren kişiler biraz atmasyon yaş söylüyorlar. Ha kesin 5 aysada erken ergenleşmiş demekki. Yemler vs tetikliyor kızışmalarına.

Potion

Yeni Üye
5 aylık olduğuna emin miyiz öncelikle. Kendi yavrunuz değilse sahiplendiren kişiler biraz atmasyon yaş söylüyorlar. Ha kesin 5 aysada erken ergenleşmiş demekki. Yemler vs tetikliyor kızışmalarına.
Yani bende hobiciden almıştım şimdi kontrol ettim 6 aylık kadar eğer hobicinin dediği doğruysa, bana geldiğinde yeme düşmemişti tüylerinin bazıları da çıkmamıştı tam uçamıyordu ben elimle besledim onu, acaba bugün ilk kez dişi gördü de ondan mı yaptı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yani bende hobiciden almıştım şimdi kontrol ettim 6 aylık kadar eğer hobicinin dediği doğruysa, bana geldiğinde yeme düşmemişti tüylerinin bazıları da çıkmamıştı tam uçamıyordu ben elimle besledim onu, acaba bugün ilk kez dişi gördü de ondan mı yaptı
Kaç aydır sizde ?

Üst Alt