• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tırnağı yok

SuleymanYitik

Aktif Üye
Dün sahiplendiğim muhabbet kuşumun bir tane tırnağının olmadığını farkettim endişelenmem mi gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Taha abi baksın
Yanlış görmüş olabilirim
Ama diğer parmakların yara olduğunu görüyorum fotodan dolayı yanlış görmüş te olabilirim
Mantar olma ihtimali yüksek geldi bana
Yara değil de sanki dışkı gibi geldi bana, zaten yeni geldiği için popoda dışkı kalma durumu var ayağıyla atmaya çalışıyormuş gündüz konuşmuştuk @SuleymanYitik beyle. Ama tabii ki @Taha yine baksın daha iyi olur, ve evet tahta tüneği demeyi unuttum bu gün o kadar şey saydım da 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mantar ise ne olur
Mantar ise tedavi gerekir, yalnız dışkı ise de temizlenmezse ileride hastalığa gider kuşun son durumu nasıl canlı miydi gün içinde, yem yiyor demiştiniz siz kafese yaklaşınca çok tepki veriyor mu hala

SuleymanYitik

Aktif Üye
Mantar ise tedavi gerekir, yalnız dışkı ise de temizlenmezse ileride hastalığa gider kuşun son durumu nasıl canlı miydi gün içinde, yem yiyor demiştiniz siz kafese yaklaşınca çok tepki veriyor mu hala
Ayağındaki dışkı poposunu temizlerken oldu yine mantar varmı bilemiyorum tepki vermiyor ama elimizi kafes etrafına yakşaitırınıxica örneğin tülü düzeltirken sağa sola uçuşuyor kafes içinde

SuleymanYitik

Aktif Üye
Dışkıyı nasıl temizleyeceğim ayağından elime alamıyorum daha biliyorsunuz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ayağındaki dışkı poposunu temizlerken oldu yine mantar varmı bilemiyorum tepki vermiyor ama elimizi kafes etrafına yakşaitırınıxica örneğin tülü düzeltirken sağa sola uçuşuyor kafes içinde
Demek ki biraz daha zamana ihtiyacı var yavrucağın 🙂 bu arada bu minnoşa bir isim verdiniz mi kuş kuş diyip durunca ben alınıyorum onun yerine artık 😅

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Mantar yok bana göre sadece dışkı bulaşmış kafes tabanında ızgara yoksa koymanızı tavsiye ederim aynı zamanda dışkısını yemez. Kuşunuz da çok güzel tüyü kadar ömrü olsun🧿

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hayırlı olsun uzun ömürlü bir bağınız olur inşallah Pamuk hanımla. ☺

Bana diğer ayağındaki tırnağında da sorun varmış gibi geldi ama fotoğrafta yanıltıyor olabilir.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tırnak yok gibi görünüyor fotoğrafta. 🙂