Rif tırnağı için, enfeksiyonu kurutup ağrısını alması için gerekliRif sürdüm yeterli değil mi
Bu arada kuşlar için düzenli neler vermem gerekiyor şuan suyuna b vitamini sıkıyorum bide rif sürüyorum
Önerildiği gibi rif alıp pansuman yapın bakteri kapmasin kan dursun bir kaç gün sonrasında sisiklik için teramiycn deri melhemi sürebilirsiniz ve bağışıklık için vitamin, Probiyotik desteğiKuşumun ayağının tırnağına yakın kısmı şişmiş neden acaba
Yanlış anlaşılmış amacım sertçe soru sormak değildi neyse bu arada o kan değil rif rifi günde 2 defa falan sürüyoruz onun dışında b vitamini koyuyorum suluğuna başka önerebileceğiniz var mıÖnerildiği gibi rif alıp pansuman yapın bakteri kapmasin kan dursun bir kaç gün sonrasında sisiklik için teramiycn deri melhemi sürebilirsiniz ve bağışıklık için vitamin, Probiyotik desteğiyen yemezse elle besleme
calsiyum için kalamar mineral için grit kum
Bu arada bizler forumda yardımcı olmak için gönüllüyuz ve bunu bu canlari sevdiğimiz için değer verdiğimiz için yapıyoruz yani maaşlı çalışan değiliz lütfen daha kibar sorup istekte bulununuz.gecmis olsun şifalar diliyorum
Birkaç mesaj öncesinde size rutin vitaminler yazılmış onları temin edebilirsiniz.B vitamini dışında probiyotik desteği sağlayın denilmiş ama yine sormuşsunuz ertelemeden temin edin de güçlensin bu bebişYanlış anlaşılmış amacım sertçe soru sormak değildi neyse bu arada o kan değil rif rifi günde 2 defa falan sürüyoruz onun dışında b vitamini koyuyorum suluğuna başka önerebileceğiniz var mı
Enfeksiyon daha geçmeden tabiki zorlanacak,ağrısı olacak denilenleri uygulayın zaten anlatılmış size.sanırım kuşu un ayağı incilmiş nasıl geçer neler yapılmalıdır anlatır mısnız
Basmaması normal ayağımızda tırnak kırılsa aylarca basamayızŞimdşde tam basamıyor galiba ben birşey anlamadım lütfen kesin ve net bir şekilde tespit eder misiniz
Arkadaşlar böyle yaklaşmanızda giç hoş değil ayrıca bu kadar da sert olmayın keyfimden sormuyorum herşey için teşekkürler bu site benim için kötü bir deneyim olduKesin ve net bir şekilde tespit edilemez burada hiçbirimiz kanatlı uzmanı değiliz, herkes deneyimleri ve tecrübeleri ile burada. Hiçbirimizin gözlerinde X-Ray yok fotoğrafa bakıp bir röntgen çıkartamayız size. Arkadaşlarımız size en başından sonuna kadar anlatmış neler yapabileceğinizi. Detaylı şekilde neyin neden kullanılması gerektiğini anlatmışlar. Böyle yaklaşımlarınız hoş değil. "Kesin ve net" bir teşhis istiyorsanız kanatlı uzmanına götürün.
Umarım kendi yaklaşımlarınızı tekrar okuyup neden tepkiler verildiğini görebilirsiniz. İnsanlar önerebilecekleri her şeyi önermişler, konunuzu en baştan okuyup neler temin etmeniz gerekenleri ve neleri yapmanız gerekenleri not alıp kuşunuz için hepsini uygulayın geciktirmeyin. Umarım iyileşir çocuğunuzArkadaşlar böyle yaklaşmanızda giç hoş değil ayrıca bu kadar da sert olmayın keyfimden sormuyorum herşey için teşekkürler bu site benim için kötü bir deneyim oldu
Size sert kırıcı veya hoş olmayan bir söz söylenmediArkadaşlar böyle yaklaşmanızda giç hoş değil ayrıca bu kadar da sert olmayın keyfimden sormuyorum herşey için teşekkürler bu site benim için kötü bir deneyim oldu