• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşumun tırnağı kanıyor

limişş

Aktif Üye
demin babam benim haberim olmadan kuşumun tırnaklarını kesmiş.Kuşun çığlıklarıyla geldim odaya.Geldiğimde bir tırnağı çok feci aknıyordu. Ne yaoacaığımı bilmiyorum geri çıkar mı ya da ne yapmam gerek.Kuşum anlaşılan şu an benden korkuyor.Kuş sesi açtım cevap vermedi bile. Lütfen acilen yardım edin.
Ekli dosyayı görüntüle 7115

Cookir CANCAN

Yeni Üye
YA DA ÖLMEKTEN DAHA KÖTÜ BİR ŞEY OLABİLİR!allah korusun.Umarım kuşunuz iyi olur.Sevgilerle;
Cookie CANCAN

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Mikrop kapmasını önlemek için ucuna terramycsin krem sürebilirsiniz kanama durduysa düzelecektir. Biraz daha dikkatli olalım.

limişş

Aktif Üye
Mikrop kapmasını önlemek için ucuna terramycsin krem sürebilirsiniz kanama durduysa düzelecektir. Biraz daha dikkatli olalım.
herhangi birşey sürmemiştim kanamada yarım saate durdu. Ama kuşum artık beni sevmiyor.Ve ilgşsi tamamen düştü.nr yaparsam düzelir acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Strese girmiştir biraz zaman tanıyın düzelecektir 😊 geçmiş olsun

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Tahta tunek kullanirsaniz kesmenize gerek kalmaz genelde , doğal olorak canı yanmış ve korkmuştur biraz tedirgin olur bir kaç gün size ve çevrenize karşı.Kanama daha fazla olsaydı büyük sıkıntılar olabilirdi keserken ona göre dikkat etmek gerekir , geçmiş olsun.

Son düzenleme: