• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun tedavisi için gelen ilaçlar

Şerbet

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
Göğüste şişlik sulu dışkı
Kullanılan İlaç
Sulphamezathine elexsus probiyotik ve ozzy multi vitamin
Kuşum uzun zamandır hasta karaciğer zedelenmesi olabilir denmişti söylenen ilaçları sipariş verdim elimde mevcut olan ilaçlar dı-a-zyme 256 ceva sulphamezathine avisol-a lütfen yardım edin miktar ne olmalı kaç gün kullanmalıyım suluk boyutu da fotoğrafta @Şehmus BAKIR

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşum uzun zamandır hasta karaciğer zedelenmesi olabilir denmişti söylenen ilaçları sipariş verdim elimde mevcut olan ilaçlar dı-a-zyme 256 ceva sulphamezathine avisol-a lütfen yardım edin miktar ne olmalı kaç gün kullanmalıyım suluk boyutu da fotoğrafta @Şehmus BAKIR
İlaçlari kim söyledi size. Karaciğer le bu ilaçların alakası nedir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sulphayi. 5 gün suluga 6 damla şeklinde kullanın hergun tazeleyin. Peşine 3 gün vitamin 3 gün probiyotik 3 gün temiz su

Şerbet

Paylaşımcı
O dışkıdan dolayı önermiştir.
Evet dışkı düzelmiyor bir türlü bir normal yapıyorsa beş sulu bazen saf şeffaf sıcak su şeklinde yapıyor. Herkes ayakları çok morarmış diyo göğsü şişmiş zaten ne yapacağımı bilmiyorum artık

Bahar Y.

Müdavim
Evet dışkı düzelmiyor bir türlü bir normal yapıyorsa beş sulu bazen saf şeffaf sıcak su şeklinde yapıyor. Herkes ayakları çok morarmış diyo göğsü şişmiş zaten ne yapacağımı bilmiyorum artık
Kuşun her yerinin gözüktüğü bir fotoğraf ekler misiniz

Şerbet

Paylaşımcı
Bunları çekebildim biraz sevmiyor poz vermeyi

Şerbet

Paylaşımcı
Sulphayi. 5 gün suluga 6 damla şeklinde kullanın hergun tazeleyin. Peşine 3 gün vitamin 3 gün probiyotik 3 gün temiz su
@Tuğrul Bey ben 10 gün önce sulphayı 5 gün vermiştim petshop probiyotik olarak çok farklı birşey vermiş yanlış tedavi oldu gibi birşey @Şehmus BAKIR bu ilaçları önerdi internnetten istedim şimdi tekrar sulphamezathine versem sorun olur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sulphamezatin kullanmayın güncel bir dışkı resmi görelim 👍 yarından itibaren ucgun diyazm hergun tazeleyerek yarım suluga bir mercimek tanesi kadar verin ve daldari , karışık yem verin ucgun sonra tekrar dışkı resmi görelim.. başka hiçbir ilaç vermeyin suanlik takip edelim hep birlikte

Şerbet

Paylaşımcı
Dışkı sulu birde dışkı fazla yapıyor 5 dk içinde 5 ya da 6 defa yapıyor bazen saf su bazen dışkı ve su karışık şimdi Diyazm vermeye başlıyorum

Şerbet

Paylaşımcı
Sulphamezatin kullanmayın güncel bir dışkı resmi görelim 👍 yarından itibaren ucgun diyazm hergun tazeleyerek yarım suluga bir mercimek tanesi kadar verin ve daldari , karışık yem verin ucgun sonra tekrar dışkı resmi görelim.. başka hiçbir ilaç vermeyin suanlik takip edelim hep birlikte
3 gün Diyazm verdim güncel dışkı bu şekilde vitamin vermem gerekiyor mu şuan sadece su veriyorm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bağırsakları zedelenmiş bu yüzden öyle sık dışkı yapıyor.. aspur ve daldari vermeye devam edin 👍 haftada iki kez Diyazm verin ve haftada bir avisol günlük suyunu tazeleyin kuşun iştahı ve hareketleri ne durumdadır?

Şerbet

Paylaşımcı
Bağırsakları zedelenmiş bu yüzden öyle sık dışkı yapıyor.. aspur ve daldari vermeye devam edin 👍 haftada iki kez Diyazm verin ve haftada bir avisol günlük suyunu tazeleyin kuşun iştahı ve hareketleri ne durumdadır?
İştahı iyi yem yiyor su içiyor konuşuyor arada durgunlaşıyor hapşırık tarzı bişey yapıyor yem mi yapışıyor boğazına anlamadım. Meyve falan verebilir miyiz biraz düşkün insan gıdasına üzülüyor sanki

Üst Alt