• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumun surekli otusu

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Şimdiden rahatsız olduğunuzu söylediniz, örtü felan örtüyorsunuz susması için. Erkek çıkarsa çok daha fazlası olacak onun için dedim. Bu arada ben rahatsız olmuyorum ötüşünden ama tek kuş bakacak olsam dişi olmasını isterim. Dişiler daha çok bağlanıyor ve çok daha sessiz sakin oluyor. Mesela erkek kuşunuz ve bir dişi alırsanız ne kadar alışkın olsanız dahi hep ikinci seçenek olacaksınız ilginin yüzde 80 i dişi duşa ama tersi durumda dişi kuş size alışınca ilginin yüzde 90ı size 10 u erkek kuşa 😎
Rahatsizlik derken oyle degildi gece saati kizim uyumus biz tv sesiniz biraz kisip tv izlerken bir bagirmaya basliyor aman allah 🤭 o zamanlar ortmek zorunda kaliyodum. Ben kusu sahiplenirken sahiplendigim bey sey demisti "aman ha sakin disi alma, disiler cok cirkef oluyo ugrasamazsin." o yuzden disiden korkmustum 🤭

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Kafese vuruyor mu gagası ile bazen? Hatta arada gitar çalar gibi yaparlar o hareketlerde erkek sultan özelliği, kızınız inşallah bunlarıda yapmaz 😁
Kafeste durmuyokı vursun sabah bi açıyom aksam saat 1 e kadar dısarda orda burda oynuyo gwzıyo sadece yem için kafesw giriyo geri dısarı cıkıyo ama gitar calma nasıl onu anlamadım kesin dişi kanat altında benekler var dolu

Üst Alt