• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun sol ayağında problem var

Kutayyy

Aktif Üye
kuşum sol ayağında problem var bugün farkettim. tam basmıyor çok fazla üzerine yüklenmiyor. konarken problem ediyor sanırım, yürürkende küçük aksamalar var. bide yürürken tam basmıyo bazen parmaklarını kapatarak üstüne basıyor ne olmuş olabilir?

Kutayyy

Aktif Üye
kuşum sol ayağında problem var bugün farkettim. tam basmıyor çok fazla üzerine yüklenmiyor. konarken problem ediyor sanırım, yürürkende küçük aksamalar var. bide yürürken tam basmıyo bazen parmaklarını kapatarak üstüne basıyor ne olmuş olabilir?
dış görünüşte bişey yok ve hergün dışarıda benimle zarar vericek bi hareketini görmedim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tünekte videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba, geçmiş olsun sanırım incinme olmuş , video yükleyebilir misiniz video için adımlar;Ekli dosyayı görüntüle 62010

Kutayyy

Aktif Üye
bide kanatlarını hep böyle yapıyor geriyor bişey olur mu?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kanatlarındaki hareket normal bir esneme hareketi. Ayağı incinmiş. Ne zamandır böyle? Tünekteki videosunu da atarsan kavrayabiliyor mu diye bakalım. Geçmiş olsun.

Kutayyy

Aktif Üye
Kanatlarındaki hareket normal bir esneme hareketi. Ayağı incinmiş. Ne zamandır böyle? Tünekteki videosunu da atarsan kavrayabiliyor mu diye bakalım. Geçmiş olsun.
bugün farkettim, zaten geleli 1.5 hafta olmadı. ya dün ya bugün olmuş. kafes içinde çok hoplayıp düşüyor dışarı çıkmak için. tünek videosunu atıcam hemen

Kutayyy

Aktif Üye
geçer mi? çok büyük problem mi. inişlerde biraz sanırım acıdığı için zorlanıyor

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tüneği kavrıyor ama hareket ederken incinmeden dolayı hareketi kısıtlanıyor. Böyle durumlarda genelde terramycin krem alıp ayağına uyguluyoruz. Diğer arkadaşlarda durumuna baksın sonra hareket edin. Geçmiş olsun.

Kutayyy

Aktif Üye
Tüneği kavrıyor ama hareket ederken incinmeden dolayı hareketi kısıtlanıyor. Böyle durumlarda genelde terramycin krem alıp ayağına uyguluyoruz. Diğer arkadaşlarda durumuna baksın sonra hareket edin. Geçmiş olsun.
tamamdır. dediğiniz kremi nerde bulabilirim? birde kullanım şekli, aralığı nasıl olmalı? hergün tüm ayağa mı

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Evet eczaneden alabilirsiniz. Büyük ihtimalle incitmiş ayağını zira kavrama yapabiliyor.
Aynı zamanda kanatlı oilin d3 takviyesini de kullanabilirsiniz.Varsa kantaron yağıda sürebilirsiniz.
Teramisini gece ışıklar kapanmadan önce sürün.
Geçmiş olsun.

Kutayyy

Aktif Üye
tamamdır çok teşekkürler, hala kafes içinde hoplayıp zıplıyor çıkmak için, tabi bu sırada ta en üstten tabana düşüyor. kendine zarar verir mi ayağına

Kutayyy

Aktif Üye
hareketliliğini nasıl çözebilirim ya. bu incinme geçici birşey dimi? kremi alamadım yarın alıcam hemen ama suan acı hissettiğini nerden anlayabilirim? yürürken parmaklarını tam açmıyor üstüne basıyor. tüneği kavrıyabiliyor ama bazenleri tünekte de o şekil tutunabiliyor fakat çok nadir. şimdi avizede ve normal şekilde kavramış duruyor, neşesi heyecanı enerjisinden hiç kayıp yok aynı ama iniş yaparken problem yaşıyor kuzucum çok üzülüyorum :(

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
hareketliliğini nasıl çözebilirim ya. bu incinme geçici birşey dimi? kremi alamadım yarın alıcam hemen ama suan acı hissettiğini nerden anlayabilirim? yürürken parmaklarını tam açmıyor üstüne basıyor. tüneği kavrıyabiliyor ama bazenleri tünekte de o şekil tutunabiliyor fakat çok nadir. şimdi avizede ve normal şekilde kavramış duruyor, neşesi heyecanı enerjisinden hiç kayıp yok aynı ama iniş yaparken problem yaşıyor kuzucum çok üzülüyorum :(
Kavrama hareketi yaparken ara sıra video atarsanız bizde değerlendirelim.

Üst Alt