• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! kuşumun sırtında şişlik var kanatıyor ne yapmalıyım

iremblt

Yeni Üye
55560.jpg
sürekli o şişlikle oynuyor ne kanatıyor kafesinde damla damla kanlar görüyorum veteriner anestezi ile alırız ama ölür kaldıramaz dediler ne yapmam gerekiyor yardım edin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ur iyice büyümüş alınması lazım tıbbi müdahale edecek kanatlı uzmanına götürün gittiğiniz veteriner branşı olmadığı için öyle demiş çok alınıyor ve ben kendimde çok aldım

iremblt

Yeni Üye
Ur iyice büyümüş alınması lazım tıbbi müdahale edecek kanatlı uzmanına götürün gittiğiniz veteriner branşı olmadığı için öyle demiş çok alınıyor ve ben kendimde çok aldım
kendiniz nasıl aldınız acaba daha oncesindede büyüdü biz kendimiz içindeki kitleyi çıkardık ama tekrar bu kitle büyüdü ve bu sefer daha büyük halde tekrardan bizim dokunmamız yanlış mı olur. veterinerlerin muayenesini bile çok pahalı tedavi sürecını düşünemiyorum. kendim yapabilir miyim siz nasıl yapıp iyilrstirdiniz acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
kendiniz nasıl aldınız acaba daha oncesindede büyüdü biz kendimiz içindeki kitleyi çıkardık ama tekrar bu kitle büyüdü ve bu sefer daha büyük halde tekrardan bizim dokunmamız yanlış mı olur. veterinerlerin muayenesini bile çok pahalı tedavi sürecını düşünemiyorum. kendim yapabilir miyim siz nasıl yapıp iyilrstirdiniz acaba
Aynı şekilde hep tekrar edeceksiniz maalesef tam olarak iyileşmiyor kitleyi alabiliyorsaniz yine aynı şekilde yapın tam büyütmeden her seferinde uygulayın ve dezenfekte ediniz 👍

Üst Alt