• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun sesi garip

salihkrblt1602

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.

3-4 senedir dişi kuş sahibiyiz. Bu süreçte kuşum çok az muhabbet kuşu sesi duymuştur. Evde güneş alabilsin diye cam kenarına koymuştuk. Çok canı sıkılıyor diye 4 seneden sonra yanına erkek kuş aldık. Fakat bizim dişi kuş sadece bizden duyduğu, pişt, şişt, pist, aşkım gibi sözler söylüyor bir de serçe gibi ses çıkarıyor. Yani normal bir muhabbet kuşu gibi ötmüyor. İnternetten dişi/erkek muhabbet kuşu sesi açtığımda her ikisi de tepki veriyor. Dişi kuşun sağlığında herhangi bir problem yok

Bu zamanla düzelir mi? Erkeğin ondan hoşlanmamasına sebep olur mu?

Mert G.

Eski Forumcu
Hoşgeldiniz bu arada foruma Dıskı fotorafı ve tunekte videosunu görelim streamble . Com üzerinden üşütmüs olabilir. Ve hangi takviyeler var elinizde

salihkrblt1602

Yeni Üye
Hoşgeldiniz bu arada foruma Dıskı fotorafı ve tunekte videosunu görelim streamble . Com üzerinden üşütmüs olabilir. Ve hangi takviyeler var elinizde
Hocam kuşun herhangi bir sağlıksal problemi yok. Zaten 2-3 senedir böyle. Kuş hep cam kenarında, belki cam kenarına konan serçeleri taklit ediyordur diye düşünüyoruz. Çünkü aynı onlar gibi ötüyor

Mert G.

Eski Forumcu
Hocam kuşun herhangi bir sağlıksal problemi yok. Zaten 2-3 senedir böyle. Kuş hep cam kenarında, belki cam kenarına konan serçeleri taklit ediyordur diye düşünüyoruz. Çünkü aynı onlar gibi ötüyor
Görmeden yorum yapamam video ekler misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaparlar, benim Pakistan papağanım da karga sesi çıkarıyor 🤣🤣

Mert G.

Eski Forumcu

Mert G.

Eski Forumcu
Ben bir sorun göremedim kuşlar taklit cıdır. Ve kafeslerınızde plastik tünek var kullanmayınız tahta tünek takınız . Bakteri yuvası oluyor. Tünekler

salihkrblt1602

Yeni Üye
Ben bir sorun göremedim kuşlar taklit cıdır. Ve kafeslerınızde plastik tünek var kullanmayınız tahta tünek takınız . Bakteri yuvası oluyor. Tünekler
Plastiği şimdilik koyduk, bir hafta sonunda dişi kuşla anlaşırlarsa yanına koyacağız. Bunun için bir tavsiye var mı?

Birde kuşun bu şekilde ötmesi düzelir mi? Çünkü sanki erkeği etkileyemiyor gibi.

Mert G.

Eski Forumcu
Plastiği şimdilik koyduk, bir hafta sonunda dişi kuşla anlaşırlarsa yanına koyacağız. Bunun için bir tavsiye var mı?

Birde kuşun bu şekilde ötmesi düzelir mi? Çünkü sanki erkeği etkileyemiyor gibi.
Ötme sakınca çıkarmaz kızgınlıkta olması gerekiyor
Bu vitaminlerı kullanın. Erkeğin kafesine yuvalık takın. Taubenfit e50 kullanın 5 gün ikisinede sonra birlestirin inşallah yavrusu olur

salihkrblt1602

Yeni Üye
Ötme sakınca çıkarmaz kızgınlıkta olması gerekiyor
Bu vitaminlerı kullanın. Erkeğin kafesine yuvalık takın. Taubenfit e50 kullanın 5 gün ikisinede sonra birlestirin inşallah yavrusu olur
Peki, teşekkür ederim 🌹