• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun sağlığı nasıl bilmiyorum

Sude Tokgöz

Yeni Üye
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün ikindi saatlerinde fark ettik ki muhabbet kuşum kanatlarını ve ağzını açmış hızlı hızlı nefes alıp veriyordu kanatları titriyordu yaşı kesin olarak 6 dan büyük ama tam olarak kaç yaşında bilmiyorum tahmini 7-8-9 olabilir de olmaya bilir de şehirde böyle değildi köyde kuşun bulunduğu oda diğer odalara nispeten daha sıcaktı evde kedi de var aynı oda da kalıyorlar sıcaktan ve kediden dolayı olabilir mi hastalığı mı var yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün ikindi saatlerinde fark ettik ki muhabbet kuşum kanatlarını ve ağzını açmış hızlı hızlı nefes alıp veriyordu kanatları titriyordu yaşı kesin olarak 6 dan büyük ama tam olarak kaç yaşında bilmiyorum tahmini 7-8-9 olabilir de olmaya bilir de şehirde böyle değildi köyde kuşun bulunduğu oda diğer odalara nispeten daha sıcaktı evde kedi de var aynı oda da kalıyorlar sıcaktan ve kediden dolayı olabilir mi hastalığı mı var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, ikisinden de olabilir efendim korkulacak durum yok neyseki 😅

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Videoyu streamable üzerinden buraya ekler misiniz?
Kedi ilr aynı ortamda durmasın. Sıcaklık bir yana ani bir şey olsa kalp krizi riski var. :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kediyle aynı odada bulundurmayın. Kedi bu ne yapacağı belli olmaz. Üstüne havalarda sıcak. Kalp krizi riskini artırıyorsunuz ister istemez. Kafesine banyo yapması için su koyun. Odasını hava akımı olmayacak şekilde serin tutun.

Üst Alt