Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Sürekli gözümüzün önünde bir yere çarpmış olabileceğini düşünmüyorum dediğim gibi sabah uçuyordu da. Kanadında bir sıkıntı olduğunu ve uçamadığını gece fark ettim. Burası dışında özelden de birkaç kişiye sordum kurumaya bağlı olabileceğini söylediler. Sabah ilk işim veteriner bulmak olacak ancak bulunduğum ilde herhangi bir kanatlı uzmanı yok daha önce birçok veterinere başvurduğumuzda kuşa bakmadıklarını ya da yaşı çok ileri olduğu için hastalanmasının normal olduğu şeklinde geri dönüşler aldım. Eğer adanada bildiğiniz bir kanatlı uzmanı veteriner hekim varsa adanaya gideceğim, bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Gerçekten çok çaresiz durumdayım
Kuruma diye bir şey yoktur, bir hastalık vardır mutlaka altında, mikrobik bakteriyel enfeksiyon ishal sonucu kuş iştahtan kesilir iç organları sıkıntıya girer zayıflar, buna halk dilinde kuruma derler içeriğine bakmazlar, iştahı nasıl?
Kanat şişmesi çarpma sonucu, incinmiş kırılmış çatlamış olabilir, ödem oluşur deride lezyon ortaya çıkabilir,
Kıkırdak, kas sinir ve kemik doku olduğundan ödem çabuk oluşur veteriner hekim rontgen de görür
Fakilteye götürebilirsiniz