• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun Rahatsızlığı Ne ?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Çok Sevindim Mustafa Hocam. Kesinlikle Çiftleşme Olmasın. Artık Sağlığı daha Önemli. Zamanla Daha İyi Olur Diye Tahmin Ediyorum. Diskilama Konusunda Evet Her Diskilamada Canı Aciyordur Normal Çünkü Çıkan Kısım Onun Organi. Siz Creystalin Sıkın Ara Sıra Yine Mikrop Kalmasın. Terramycın de Surebilirsiniz. Umarım Bir daha Çıkmaz En Kisa Sürede Sağlığına Kavuşur. Benim Kizimda Ayni Şeyleri Yaşadığı İçin Çok Merak Ediyorum Sağlığını. Ama Benim Kızım Ameliyat Sonrasi Sağlığını Kaybetti. Bu Yavrumuzda İnşallah Gerek Kalmayacak 🙏😇

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok Sevindim Mustafa Hocam. Kesinlikle Çiftleşme Olmasın. Artık Sağlığı daha Önemli. Zamanla Daha İyi Olur Diye Tahmin Ediyorum. Diskilama Konusunda Evet Her Diskilamada Canı Aciyordur Normal Çünkü Çıkan Kısım Onun Organi. Siz Creystalin Sıkın Ara Sıra Yine Mikrop Kalmasın. Terramycın de Surebilirsiniz. Umarım Bir daha Çıkmaz En Kisa Sürede Sağlığına Kavuşur. Benim Kizimda Ayni Şeyleri Yaşadığı İçin Çok Merak Ediyorum Sağlığını. Ama Benim Kızım Ameliyat Sonrasi Sağlığını Kaybetti. Bu Yavrumuzda İnşallah Gerek Kalmayacak 🙏😇
Çok teşekkür ederim sağolun hocam 🙏🏻 😊

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Konu güncellemesi;
Kuşum o gündür hala iyi poposu çıkmadı yani fakat son birkaç gündür akşamları salınca uctuktan sonra ne kadar dinlenirse dinlensin uyuyana kadar yani 3-4 saat kadar geçse bile hızlı nefes alıp verişi geçmiyor, sorunun sıcaktan olma ihtimali var ama düşük , tüyü hala nerdeyse aynı çünkü bunun düzelmesi pek kolay olmayacak belki onun stresi ve etkisi vardır bilmiyorum, gece ışık kapanınca da hızlı nefes alıp vermesi geçiyor ama bu seferde ilk saatlerde yavaşça kanadını açıp kapatıyor belirli aralıklarla, sorum şu sizce bu davranış yaradan kaynaklı olabilir mi ve iyiye mi işaret yoksa kötüye mi işarettir ? Sizlerin yorumunuz ve fikrinizi öğrenebilir miyim

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun Öncelikle. Cikmamasina Cok Sevindim.😇🙏 Zamanla Yarasi Tamamen Iyilesecektir. Sıcak ve Solunum Sorunu Olabilr Diye Düşünüyorum. Yumurtlama Döneminde Ates Basar Ama Öyle Bir Dönemde mi Şuan?

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun Öncelikle. Cikmamasina Cok Sevindim.😇🙏 Zamanla Yarasi Tamamen Iyilesecektir. Sıcak ve Solunum Sorunu Olabilr Diye Düşünüyorum. Yumurtlama Döneminde Ates Basar Ama Öyle Bir Dönemde mi Şuan?
Teşekkür ederim sağolun hocam bugün az önce yumurtladı (erkeklerden uzak tuttuk nasıl mümkün oldu bilmiyoruz ama) yumurtada hiçbir sorun yoktu poposu dışarı çıkmamıştı şaşırdım gerçekten de , arkadaşı yumurtlamış da olabilir ama o an sadece kendisi kanadını açıp titretiyordu genellikle yumurtlama sonrası her kuş bu hareketi yapar %90 ihtimalle onundu çok sevindim çıkmadığı için , ateşi var mı bilmiyorum ama muhtemelen tüylerin böyle oluşu onu baya sıcak tutuyordur ısıyı hapsediyordur

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Hocam 😇 Yumurtlama Öncesi Ateş Basması Olur Hormonlardan Dolayı. Kizginlik Yumurtasi Yapmıştır. Biliyorsunuz Kizginlik Yumurtasi yapıyorlar. Siz Kizginlastirici Ekstra Besin Vermeyin.