Merhabalar yaklasik 3 gun once petshoptan disi kusum icin erkek es aldim aldiktan sonra fark ettim bu lekeyi kendisi gayet enerjik ne yapmam gerekiyor gecmesi icin
merhaba disi kusumda var ama kafesleri ayri alisma sureci icin kullandigim yem versele laga ve dal dari takviye henuz sadece ishal icin damla kattim suyuna
Probiyotik ve multivitamin vermelisiniz. Popdako büyük ihtimalle dışkı lekesi. Rönhnfried ürünleri tavsiye ediliyor mamaist com dan alabilirsin sitenin sponsoru
Probiyotik ve multivitamin vermelisiniz. Popdako büyük ihtimalle dışkı lekesi. Rönhnfried ürünleri tavsiye ediliyor mamaist com dan alabilirsin sitenin sponsoru
Bu kadar ayrı şeyi kuşa vermenizk tavsiye etmem. Entrobac probiyotik ve gervit multivitamin gayet yeterli olur kuş sağlığı için. Alman malı ürünler.
Petsop tarzı vitaminleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
@Şehmus BAKIR bey satıyor,mamaist com sitesi. Fiyatlar daha uygun ve güvenilir. Sahte satış olabilir başka sitelerde. 25 gr entrobac,30-40 ml gervit yeterli. Zaten entrobac pirinç tanesi kadar kullanılacak her hafta 50 ml suya,gervit 50 ml suya 5 damla.