• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUMUN POPOSUNDAN KAN GELIYOr

Tehliquez

Yeni Üye
Kuşumdan bu şekilde kan geldi gelmeye de devam ediyor ne yapmalıyım lutfen soyleyin

beyyza02

Müdavim
yumurtası mı var acaba kontrol ettiniz mi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa ait görsel varmı özellikle popo tarafından çekip yollayın kuşun poposunda şişlik varmı bakın yumurta vs elinizle kontrol edin

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun. Bence çok vakit kaybetmeden veteriner fakültesine ya da kanatlı uzmanı olan röntgen çeken tahlil yapan bir veterinere götürün. İnşallah çabucak sağlığına kavuşur kuşunuz.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Canım benim... Çok geçmiş olsun...

FatihB.

Tutkulu
acaba kuşun içinde yumurta kırılması mı olmuş? 🤔

Tehliquez

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun. Bence çok vakit kaybetmeden veteriner fakültesine ya da kanatlı uzmanı olan röntgen çeken tahlil yapan bir veterinere götürün. İnşallah çabucak sağlığına kavuşur kuşunuz.
Imkanim yok evde iyileştiremez miyim vitamin li su ve vitaminli yem ile besliyorum

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ya aklıma kabız olduğu geliyor yada içerde çıkaramadığı yumurta olabilir kabız olduysa kendini zorlamış olacağını düşünüyorum kafesine tüketmesi için kuş kumu koymalısınız. Dışkısını katı mi yapıyor yada yaparken hiç zorladığını gozlemlediniz mi

Tehliquez

Yeni Üye
Ya aklıma kabız olduğu geliyor yada içerde çıkaramadığı yumurta olabilir kabız olduysa kendini zorlamış olacağını düşünüyorum kafesine tüketmesi için kuş kumu koymalısınız. Dışkısını katı mi yapıyor yada yaparken hiç zorladığını gozlemlediniz mi
Zorlanıyor mu bilmiyorum ama çok sık dışkı yapıyor ve hep kuyruğunu yukarı dikip bu şekilde duruyorEkli dosyayı görüntüle 19745

AlicanG

Paylaşımcı
Poposuna yakın bir yerde yırtılma var ,yumurta kaynaklı veya sindirim kaynaklı açılmaya sebebiyet verecek bir durumda olabilir.Elinizle müdahale etmeniz enfeksiyona sebep olur vakit kaybetmeden veternere götürün tedavisini yapın.