• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun poposunda şişlik var

Kussevenbiri

Yeni Üye
Kuşum erkek babası ve erkek kardeşiyle aynı kafeste kalıyor bir süredir poposunda şişlik var 2 kere zeytinyağı sürdüm değişmedi ilk fark ettiğimde o kısmı ayağıyla kaşımaya çalışıyor ve sanırım tüylerini yoluyordu bir süre de kafesten çıkarmamıştım yaklaşık 1 hafta falan neden olabilir her veteriner de bakmıyor kuşçular anlar mı?
İlk defa böyle bir şey oluyor
Bir de
Erkek kardeşinde de (sanırım doğuştan gelen bizim kendi yavrumuz) uçma problemi var daha yavruyken tırnakları döküldü düzenli bakımını yaparak yaşatmaya çalışıyoruz.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Kuşum erkek babası ve erkek kardeşiyle aynı kafeste kalıyor bir süredir poposunda şişlik var 2 kere zeytinyağı sürdüm değişmedi ilk fark ettiğimde o kısmı ayağıyla kaşımaya çalışıyor ve sanırım tüylerini yoluyordu bir süre de kafesten çıkarmamıştım yaklaşık 1 hafta falan neden olabilir her veteriner de bakmıyor kuşçular anlar mı?
İlk defa böyle bir şey oluyor
Bir de
Erkek kardeşinde de (sanırım doğuştan gelen bizim kendi yavrumuz) uçma problemi var daha yavruyken tırnakları döküldü düzenli bakımını yaparak yaşatmaya çalışıyoruz.
Geçmiş olsun bahsettiğiniz yeri bizimle paylaşırmısınız

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yağlanma Olabilir Veya Başka Bir Sorunu. Röntgen Çektirin Mutlaka. Konumunuz Bursa Gözüküyor. Bursada Vetorka Veteriner Kliniği Var Kanatli Uzmanı Erol Bey Gidebilirsiniz.

Üst Alt