• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun poposunda böyle birşey var

okansipal

Yeni Üye
Sultan papağanımın poposunda böyle bir şey çıkmış ucunda kakası vardı kakayı aldım Fakat bu kaldı et beni gibi bir şey ne olduğunu bilmiyorum Yardımcı olabilecek var mı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba apse gibi duruyor. Önce kremle kurutmayı deneyin geçmezse kanatlı uzmandan destek almanız uygun olur. Fucidin, terramicyn gibi merhem günde iki kez sürün. Yemesi içmesi genel hali nasıl. Dışkılama da problem yaşıyor mu.

okansipal

Yeni Üye
Merhaba apse gibi duruyor. Önce kremle kurutmayı deneyin geçmezse kanatlı uzmandan destek almanız uygun olur. Fucidin, terramicyn gibi merhem günde iki kez sürün. Yemesi içmesi genel hali nasıl. Dışkılama da problem yaşıyor mu.
Hocam yavru daha babası besliyor kursağı hep dolu. Kakası da fotoğraftaki gibi. Şuan fucidin sürdüm poposuna.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tamamdır. Elinizde animal health crystalin sprey varsa onunla da dezenfekte ediniz. Günde iki kez fucidin e devam edin. Eğer ki bu süre zarfında apse büyürse mutlaka bir kanatlı uzman görmesi gerekir.

okansipal

Yeni Üye
Tamamdır. Elinizde animal health crystalin sprey varsa onunla da dezenfekte ediniz. Günde iki kez fucidin e devam edin. Eğer ki bu süre zarfında apse büyürse mutlaka bir kanatlı uzman görmesi gerekir.
sprey elimde yok hocam almalımıyım. yoksa sadece krem yetermi

Üst Alt