• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun poposuna yakın aniden oluşan şişlik

Nurbay

Aktif Üye
Merhabalar kuşum beş yaşında sürekli yumurta yapan bir kuş kızgınlıktan kendi kendine de yapıyor kuluçkada olan bir kuş değil bu hafta yine bir kaç yumurta yaptı (oturmadan yapıyor) sonra yine yapacağını düşündüm çünkü çok halsiz ve kafesten dışarı çıkmıyordu sonra farkettim ki yumurta değil sıvı bir şişlik var kesinlikle dokundurmuyor kafesten asla çıkmıyor sinirli ve tüy dökmüş normalde hergün açık serbest uçan bir kuş çok hareketli ve enerji dolu bu ne olabilir anlayan var mı bana yardımcı olabilir mi veterinere götüreceğim ama korkulacak birşey mi değil mi başına gelen var mı merak ediyorum

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşum beş yaşında sürekli yumurta yapan bir kuş kızgınlıktan kendi kendine de yapıyor kuluçkada olan bir kuş değil bu hafta yine bir kaç yumurta yaptı (oturmadan yapıyor) sonra yine yapacağını düşündüm çünkü çok halsiz ve kafesten dışarı çıkmıyordu sonra farkettim ki yumurta değil sıvı bir şişlik var kesinlikle dokundurmuyor kafesten asla çıkmıyor sinirli ve tüy dökmüş normalde hergün açık serbest uçan bir kuş çok hareketli ve enerji dolu bu ne olabilir anlayan var mı bana yardımcı olabilir mi veterinere götüreceğim ama korkulacak birşey mi değil mi başına gelen var mı merak ediyorum
Merhaba önden ve yandan olucak şekilde video paylaşabilir misiniz streambale.com üzerinden videoyu yükleyin sonra bize linki paylaşın. Bir de dışkı görsellerini de görebilir miyiz

Nurbay

Aktif Üye
Merhaba önden ve yandan olucak şekilde video paylaşabilir misiniz streambale.com üzerinden videoyu yükleyin sonra bize linki paylaşın. Bir de dışkı görsellerini de görebilir miyiz
poposunu çekemiyorum durmuyor ama sarı renk misket gibi duruyor tam poposu değil alt karnı popoya yakın olan yerde

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Çok Yumurtlamaktan Bazen sıvı Olabiliyor. Enfeksiyon Tarzi Birsey Olabilir. Röntgen Çektirin Mutlaka. Karaciğer'ine Ayrıca Bakılsın.

Nurbay

Aktif Üye
Merhaba geçmiş olsun
Yumurta sıkışması, fıtık başlangıcı olabilir, rontgende net belli olur
Lütfen kanatlı uzmanına götürün
Tehlikeli bir durum
Yumurta olduğunu düşünmüyorum yumuşak sarı renkte götüreceğim ama endişelerim var yanlış bir şey olur mu diye ameliyat mi ediyorlar
Acaba ilaç tedavisi
Mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yumurta olduğunu düşünmüyorum yumuşak sarı renkte götüreceğim ama endişelerim var yanlış bir şey olur mu diye ameliyat mi ediyorlar
Acaba ilaç tedavisi
Mi
Önce götürün yorum yapmamız boş olur, yumurtada olabilir, rahim dönmesi fıtık çok sebep var

Nurbay

Aktif Üye
Peki Avrupa yakasında avcılarda oturuyorum önereceğiniz kuş veterineri var mı endişeleniyorum