• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun poposu yara olmuş

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun cinsiyeti nedir acaba. Birde net bir şekilde tünekte video görebilir miyiz. Streamable.com a girip videoyu ekleyip linkini burada paylaşabilirsiniz. Birde temiz beyaz peçeteye en güncel fotosunu da atarsanız iyi olur.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Popoyu ılık su ve bezle temizleyin sonra foto atın

Denizpoyre321

Aktif Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun cinsiyeti nedir acaba. Birde net bir şekilde tünekte video görebilir miyiz. Streamable.com a girip videoyu ekleyip linkini burada paylaşabilirsiniz. Birde temiz beyaz peçeteye en güncel fotosunu da atarsanız iyi olur.
Kuşumun cinsiyeti erkek

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu bir daha yıkamayın sadece popodaki yapışmış dışkıyi alın 👍 ben yarayı net anlayamadım mümkünse tünekte videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım

Denizpoyre321

Aktif Üye
Şöyle birşey var ben yazışmayı tabletimden yapıyorum tablet kafese girmediğinden yaranın videosunu çekemiyorum

Denizpoyre321

Aktif Üye
Ama telefondan çekip streamebp mı neyse ona yüklesem linki tabletten atsam

Denizpoyre321

Aktif Üye
Pek güzel görünmüyor çünkü telefonum çok büyük kafese sığmadı ama şişlik yerini falan gösterebileceğim kadar gösterdim

Üst Alt