E esub Aktif Üye Katılım 11 Eki 2023 Mesajlar 110 Tepkime puanı 55 Puanları 28 15 Ara 2025 #1 Dişi kuşum bu sabah yumurtladı poposunda kızarıklık var ilk kez oldu böyle neden olmuştur ne yapmam gerekir? Hareketleri her şeyi çok iyi normal
Dişi kuşum bu sabah yumurtladı poposunda kızarıklık var ilk kez oldu böyle neden olmuştur ne yapmam gerekir? Hareketleri her şeyi çok iyi normal
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 2,903 Tepkime puanı 5,416 Puanları 113 15 Ara 2025 #2 esub' Alıntı: Dişi kuşum bu sabah yumurtladı poposunda kızarıklık var ilk kez oldu böyle neden olmuştur ne yapmam gerekir? Hareketleri her şeyi çok iyi normal Genişletmek için tıkla ... Merhaba Geçmiş Olsun. Yumurta Yaparken Zorlanmiştir. Elinizde Crystalin Varsa Sıkın. Olmadı Terramycın Sürün Az Bir Miktar. Bir Kaç Güne Düzelir.
esub' Alıntı: Dişi kuşum bu sabah yumurtladı poposunda kızarıklık var ilk kez oldu böyle neden olmuştur ne yapmam gerekir? Hareketleri her şeyi çok iyi normal Genişletmek için tıkla ... Merhaba Geçmiş Olsun. Yumurta Yaparken Zorlanmiştir. Elinizde Crystalin Varsa Sıkın. Olmadı Terramycın Sürün Az Bir Miktar. Bir Kaç Güne Düzelir.
E esub Aktif Üye Katılım 11 Eki 2023 Mesajlar 110 Tepkime puanı 55 Puanları 28 15 Ara 2025 #3 Anladım teşekkür ederim ama maalesef ikisi de yok şu an hametan olur mu
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 2,903 Tepkime puanı 5,416 Puanları 113 15 Ara 2025 #4 esub' Alıntı: Anladım teşekkür ederim ama maalesef ikisi de yok şu an hametan olur mu Genişletmek için tıkla ... Ben Hiç Kullanmadım. Yarın Alin Kullanin. Crystalinde Sürün Zaten Zararsızdır.
esub' Alıntı: Anladım teşekkür ederim ama maalesef ikisi de yok şu an hametan olur mu Genişletmek için tıkla ... Ben Hiç Kullanmadım. Yarın Alin Kullanin. Crystalinde Sürün Zaten Zararsızdır.
E esub Aktif Üye Katılım 11 Eki 2023 Mesajlar 110 Tepkime puanı 55 Puanları 28 15 Ara 2025 #5 Tamam teşekkür ederim
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 2,903 Tepkime puanı 5,416 Puanları 113 15 Ara 2025 #6 esub' Alıntı: Tamam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim