istanbul esenlerde ikamet ediyorum. araştırmalarım sonucu dişi kuşlarda fazla yumurtlamadan dolayı böyle bir olay olduğunu öğrendim bu kuş hep tek yaşadı ve ortalama bir kuşa nazaran çok yumurtladı. yağ veya urdur bilemiyorum ama dışkısını yapabiliyor ama ne yaparsak düzelir bunu bilemiyoruz
Merhaba Sevgili Kuş Sevdalıları, gecenin bu saatinde şöyle bir kafa yordum kendi kendime. Birçok üye kanatlı uzman veteriner bulamama sorununu dert ediyor ve kuşu hasta olduğunda çaresiz kalıyor. Yani her veteriner kuşlar hakkında uzman değil. Bunu artık çok iyi öğrendik. Veterinere gitmekle...
amma panik yaptnız arkadaş kuş 3 4 aydır böyle ayrıca adresini paylaştığınız veterinerlerin yorumlarını okudum çok çok pahalı evde bizim uygulayacağımız bir yöntem var ise belirtin çalışalım
Muhtemelen öyle ve durum ilerlemiş, demek ki evde yapılacak hiç bişey yok @fatihipek ben olsam borç eder harç eder evladım gibi görüyorsam götürürdüm, düşüncelerinize çok üzüldüm.
Kuş üç dört aydır böyle ise üç dört aydır belkide acı çekiyordur. Yeri geldiğinde pahalı diye veterinere götürmeyip ölmesine göz yumacaksınız almayın kuş bence. Can bu sonuçta. Kaç ay önce açmışsınız konu,hiç mi çevrenizde veteriner var mı diye araştırmadınız ya da aramadınız. Ben en ufak bir değişikliklerinde soluğu veterinerde alıyorum, bana emanet canlar veballerine girmeyim diye. Evde bir şeyler yapılabilse söylerdi tecrübeli arkadaşlar. Tam tersini söylüyorlarsa evde yapılacak bir şey yok demek ki, inşallah sağlığına kavuşur yavru.
amma panik yaptnız arkadaş kuş 3 4 aydır böyle ayrıca adresini paylaştığınız veterinerlerin yorumlarını okudum çok çok pahalı evde bizim uygulayacağımız bir yöntem var ise belirtin çalışalım