• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Kuşumun ötüşü cinsiyeti

çiko.sdn

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Sultan papaganim 5 aylık oldu. Aldığım yer kesin erkek dedi ama ötüşü disi gibi.Arada bazen de böyle widi widi soylenmeleri oluyo kendi kendine. Bilenlerden yorum rica edebilir miyim. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Zeluch

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Sultan papaganim 5 aylık oldu. Aldığım yer kesin erkek dedi ama ötüşü disi gibi.Arada bazen de böyle widi widi soylenmeleri oluyo kendi kendine. Bilenlerden yorum rica edebilir miyim. Teşekkürler.
çok bilgim yok fakat ritmik şekilde ötüyorsa erkek oluyordu diye biliyorum çığlık tarzı ise dişi olduğunu gösteriyomuş gagasıyla demirlere falan vuruyor mu bide tüy dökümü gerçekleşti mi

çiko.sdn

Yeni Üye
İşte ritmik melodik ötmüyor islik da çalmıyor. Sesi dinlediyseniz oradaki gibi söyleniyor kendince. Ben de aylardır islik çalıp otucegi günü bekliyorum ama sanırım disi. Emin olmak için sordum. Belki bu sesler yeni konuşmaya başlamasının Bi göstergesidir bilemiyorum. Demirlere vurmuyor. Sanırım mevsimsel tüy döktü. Öyle çok rahatsız edici Bi tüy dökümü olmadı çünkü.

Zeluch

Aktif Üye
İşte ritmik melodik ötmüyor islik da çalmıyor. Sesi dinlediyseniz oradaki gibi söyleniyor kendince. Ben de aylardır islik çalıp otucegi günü bekliyorum ama sanırım disi. Emin olmak için sordum. Belki bu sesler yeni konuşmaya başlamasının Bi göstergesidir bilemiyorum. Demirlere vurmuyor. Sanırım mevsimsel tüy döktü. Öyle çok rahatsız edici Bi tüy dökümü olmadı çünkü.
bildiğim kadarıyla 6-12 aylıkken tüy dökümüne giriyolar erkeklerin değişiyor dişilerin kalıyordu deseni dışarı saldığınızda nasıl peki harkeketli mi yoksa etrafı mı izliyor mesela benim kuş sağdaki gibi şuan dişi diye biliyorum ama tüy dökümünden sonra soldaki gibide olabilir

Ekli dosyalar

çiko.sdn

Yeni Üye
Olabilir tüy dokumuyle ilgili pek bilgim yok hiç degisicekmis gibi gelmiyo bana ama gorucez. Dışarı çıktığında da gayet hareketli. Oynaması için biseyler weriyorum kemiriyor oynuyor geziyor. Ben de duydum erkekler daha hareketli olur diye ama bu zaten daha 5 aylık. Çocuk olduğu için disi de olsa hareketli olur diye düşündüm :)

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ötusunden mi dediniz tüylerden mi
Ötüşünden. Hatta bu tam bir şey isteme ötüşü. Benimkisi de su , yemek , sevgi , oyuncak gibi şeyler istediği zaman böyle ötüyor başka 1 2 farklı şekilde ötüyor o kadar.

çiko.sdn

Yeni Üye
Ötüşünden. Hatta bu tam bir şey isteme ötüşü. Benimkisi de su , yemek , sevgi , oyuncak gibi şeyler istediği zaman böyle ötüyor başka 1 2 farklı şekilde ötüyor o kadar.
Ewet. Genelde çok wakit geçiriyoruz ama kafeste we benden uzakta olduğunda beni çağırıp cevap alamadiginda söyleniyor böyle 😁

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Biraz ilgi manyağılar :D

serapunal

Aktif Üye
Maşallah allahım onu korusun,söylemeden geçemeyeceğim ama çok güzel ya 😇

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba çok çok güzel bir Prenses💓 Rabbim özenmişte yaratmış maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin 😊🥰🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Wi fi pied ırkı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
abla bişey sorcam kuşum kafes tellerini falan ısırıyor mama kabını falan neden olabilir elimi uzatınca ısırmıyor ama bi anda başladı 5 dakka once falan
Merhaba ablacığım kendi konuna yazarsan konu en üste çıkar okuruz cevaplanır
Bak konu sahibinin konusu farklı lütfen konunuzdan devam edelim sıkıntı olmasın

serapunal

Aktif Üye
Mümkünse kuşunuzu nereden aldınız ögrenebilir miyim

serapunal

Aktif Üye
Giresunda petshoptan
Acaba instagram adresi varmıdır,birgün bu güzel kuşun kendine benzeyen bir yavrusu olursa dişi ücreti mukabilinde tabiki haber edermisin,hala eş almamışsam alırım kusura bakmayın maşallah biz bu kuşa bayılıyoruz,allah nazarlardan saklasın uzun ömürleri olsun inşallah