• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun neyi var ?

Rabia12

Yeni Üye
2 gün öncesine kadar asiri neseli sürekli oterdi. Ama 2 gundur surekli uyuyor ve fotoğraftaki gibi bir kac saniyede bir agzini acip dilini çıkarıyor sanki dilinde bir sey var gibi sonra basini saga sola çeviriyor .Acaba nesiEkli dosyayı görüntüle 22242 olabilir ?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
odada bitki var mı

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
hava akımına uğruyor mu bulunduğu oda

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sukulent kaktus tarzi ufak bitkiler var. Soğuk üşümesin diye pencereyi pek açmıyorum
Bitkilerden yemişse zehirlenme olabilir. Dilinin şişmesine yol açar. Bu sebeple nefes zorluğu
çeker. Bulunduğu odada bitki olmaması lazım. Hayati sonuçlar verebilir. Siz yerken gördünüz mü?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bitkiyi yediğinden şüpheleniyorsanız veterinere götürüp kursak yıkaması yaptırmalısınız. Götürme imkanınız yoksa bol su içirin şırınga ile biraz kendi sıktığınız portakal suyundan verin

Rabia12

Yeni Üye
Bitkilerden yemişse zehirlenme olabilir. Dilinin şişmesine yol açar. Bu sebeple nefes zorluğu
çeker. Bulunduğu odada bitki olmaması lazım. Hayati sonuçlar verebilir. Siz yerken gördünüz mü?
Bitkiyi yediğinden şüpheleniyorsanız veterinere götürüp kursak yıkaması yaptırmalısınız. Götürme imkanınız yoksa bol su içirin şırınga ile biraz kendi sıktığınız portakal suyundan verin
Bitki yedigini düşünmüyorum simdi baktım herhangi bir isirik yok zaten cok küçük bitkiler yerse anlardim pek yanina yaklasmazdi hiç görmedim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bitkiler de karbondioksit saldığı için odalara ister istemez o da kuşa zarar vermiş olabilir. Arkadaşlar gerçekten ev içinde bitki beslemek hiç doğru değil balkonda beslemek bitki daha mantıklı insanlara bile zararlı ev içinde bitki beslemek

Üst Alt