• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun neyi var?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Nedense bu kuşa çok içim ısındı. ☺

Limonlimon

Yeni Üye
Öğlen saatlerinde nasıl? Yine böyle kabarık mı yoksa normal duruşta mı, ek olarak yavru kuşta herhangi bir sıkıntı var mı
Öğle saatlerinde de aynı. Canı istediğinde yemek yemek için hareketleniyor. Etrafta geziyor. Sonra kafese giriyor. Dışkısı poposuna yapıştığı için mi bilmiyorum ama sürekli poposunu kaşıyor.

Diğer kuşu 1 hafta önce aldık. Şuanlık birşeyi yok çok şükür

Bahar Y.

Müdavim
Öğle saatlerinde de aynı. Canı istediğinde yemek yemek için hareketleniyor. Etrafta geziyor. Sonra kafese giriyor. Dışkısı poposuna yapıştığı için mi bilmiyorum ama sürekli poposunu kaşıyor.

Diğer kuşu 1 hafta önce aldık. Şuanlık birşeyi yok çok şükür
İshal olduğu için tüylerine yapışıyordur ve dışkıda hastalık yoksa eğer ishalden kaynaklı halsizlik diyebiliriz fakat hastalık varda dışkıda ilaç kullanımı gerekir

Bahar Y.

Müdavim
Dışkısını şimdi yaptı. Biri flaşla çekildi diyeri normal
Dışkıda hastalık göremedim ben fakat ufak bir üşütme olabilir @Şehmus BAKIR @Taha @Tuğrul Bey abilerimde yorum yaparsa tam anlamıyla içiniz rahat olur, çok tüy döktüğünden bahsetmişsiniz tüy dönemlerindede halsizlik olabiliyor fakat sizinki bahsettiğim duruma göre bir tık fazla halsiz, yavrununda dışkısını görebilir miyiz mümkünse eğer

Limonlimon

Yeni Üye
Dışkıda hastalık göremedim ben fakat ufak bir üşütme olabilir @Şehmus BAKIR @Taha @Tuğrul Bey abilerimde yorum yaparsa tam anlamıyla içiniz rahat olur, çok tüy döktüğünden bahsetmişsiniz tüy dönemlerindede halsizlik olabiliyor fakat sizinki bahsettiğim duruma göre bir tık fazla halsiz, yavrununda dışkısını görebilir miyiz mümkünse eğer
Öncelikle çok teşekkür ederim. En azından buna sevindim. tabi çekip atıyorum.