• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et kuşumun neyi var???!

meltemya

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
yok
merhaba kuşum bu aralar ziliyle oynarken kusturma gibi başını bi öne bi arkaya tuhaf bi hareket yapıyordu çoğunlukla kusmuyor ama bazen kusuyordu da oda bir iki yem o kadar öncelikle bunu bi arkadaş yada dişi istiyor diye yapıyor sandık ama son bir haftadan fazladır kuşumda garip hareketler seziyorum sürekli ağzını açıp kapama yemliğine inip bir yem alıp tekrar tüneğine çıkıp tüneğinde uzun bi süre o yemi öğütüp ağzını sürekli açıp kapayıp sonra tekarardan yemliğine inip bi yem alıp aynı şeyi tekrarlıyo bu aralar kafesindende çıkmıyo normalde kafesinde çok durmayı sevmeyen bi kuştu ama şuan çıkmıyo ve çıkaramıyoruzda ısırıyo birazda gün içinde uykulu hasta desem hasta değil gibi gayet enerjisi yerinde isalliği yok ama eskisi gibi çok dışkısınıda yaptığını söyleyemem katı gibi şuda var gagasıda biraz uzadığı için acaba bu yüzdenmi sürekli açma kapama gibi hareketler yapıp yemi ağzında bir iki dakika tutuyo dedim bu hareketi yem yemek dışındada yapıyo hareketlerine anlam veremedim endişelendim bide şunuda belirteyim 1 hafta öncesinde misafirin çocuğu biraz hırpalamıştı bu yüzden mi bu hareketleri yapıyo diye düşündüm ama annem kursak mantarı olabileceğinide söyleyince korktum yardımcı olursanız sevinirim (bi veterinerle online görüştük kendisi korktuğunu ve stres yaptığını söyledi üstüne çok gitmememizi söyledi ama içim rahat etmediği için yinede sormak istedim)

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Altına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı resmi ve ağız hareketinin bir videosunu eklermisiniz. Kafesin de grit kum mevcut mu verdiğiniz takviler var mı? Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.

Üst Alt