• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun neyi var

Havvanur

Yeni Üye
Kuşumun dışkısı bu şekilde kendisi de sürekli uyuyor veterinere götürdüm ama hastalığını ve ne ilaç verdiğini söylemedi.7 gündür ilaç kullanıyor hiçbir değişiklik yok başka bi ilaç verdi poligly adı ama daha kullanmadım bu ilaç diğer verdiklerinden daha hafifmiş sadece salatalık ve yumurta yiyor yemini de yemiyor ishal mi neyi var anlamadım ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse kuşunuzun videosunu görebilirmiyim veteriner ne teşhis koydu?

Havvanur

Yeni Üye
Mümkünse kuşunuzun videosunu görebilirmiyim veteriner ne teşhis koydu?
Streamable buyrun videosu.Veterinere ilk götürdüğümde sindirim sıkıntısı var dedi ilaç verdi 7 gün kullandık sıkıntıları geçmedi tekrar veterinere götürdüm bu sefer göğüs altında tümör başlangıcı olduğunu söyledi ilaç tedavisinin olmadığını işleme de gerek olmadığını yaşlı olduğu için normal olduğunu söyledi kuşum 7 yaşında.Şu an sıkıntısı ne bilmiyorum bugün yem yemeye başladı fakat gün boyu uyuyor

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
kuşunuz ağır bir tüy dönemi geçiriyor bunun için b vitamini kullandınız mı ? Kullanmadıysanız B vitamini kullanmanızı öneririm ve dışkıları ne durumda guncel dışkı resmı paylaşabilir misiniz

Havvanur

Yeni Üye
kuşunuz ağır bir tüy dönemi geçiriyor bunun için b vitamini kullandınız mı ? Kullanmadıysanız B vitamini kullanmanızı öneririm ve dışkıları ne durumda guncel dışkı resmı paylaşabilir misiniz
Evet çok aşırı bi tüy azalması gerwit kullanıyorum ayriyeten vitalmax var güncel dışkısı da paylaştığım gibi

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
çarşamba günü paylaştığınız resimle şuan yaptığı dışkıları aynı mı ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
kuşun kursağını kontrol edin iştah kaybı olabilir beslenmesi gerekiyor kursak boşsa yakın zamanda elle besleme maması ve aparatı şart olacak ve hassas tartınız varsa kuşunuzu tartmanızı öneririm

Havvanur

Yeni Üye
kuşun kursağını kontrol edin iştah kaybı olabilir beslenmesi gerekiyor kursak boşsa yakın zamanda elle besleme maması ve aparatı şart olacak ve hassas tartınız varsa kuşunuzu tartmanızı öneririm
Kuşum uzun zamandır yem yemiyordu fakat bugün baya yemeye başladı kendi beslenebiliyor artık

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
peki kuşunuzda kusma gibi bir problem oluyor mu

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
veterinerin size verdiği ilacın ismini hatırlıyor musunuz ? Eğer dışkılar bu şekilde devam ederse probiyotık varsa suyuna mercimek tanesi kadar probiyotik koymanız gerekecek su tuketimi umarım yapıyordur. probiyotik yoksa diazyme 256 veya entrobac önerebilirim

Havvanur

Yeni Üye
veterinerin size verdiği ilacın ismini hatırlıyor musunuz ? Eğer dışkılar bu şekilde devam ederse probiyotık varsa suyuna mercimek tanesi kadar probiyotik koymanız gerekecek su tuketimi umarım yapıyordur. probiyotik yoksa diazyme 256 veya entrobac önerebilirim
Maalesef söylemedi isimlerini 3 gün üst üste entrobac verdim şu an da gerwit veriyorum tekrar entrobac ne zaman veriyim elimde poligly ilacı da var

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
eğer entrobac verdiğiniz halde bir değişme olmadıysa yakın zamanda sehmus abi ile iletişime geçin, aynı problem benim kuşlarımda da oldu bu yüzden sizin kuşunuzun dışkısı benim kuşumda da vardı. Elle besleme maması ve elime ulaştırdığı bir ilacı kullandım ve dışkısını düzelttim. Ama kuşunuzu gözlemleyin yem yeme ve su içme konusunda.

Havvanur

Yeni Üye
eğer entrobac verdiğiniz halde bir değişme olmadıysa yakın zamanda sehmus abi ile iletişime geçin, aynı problem benim kuşlarımda da oldu bu yüzden sizin kuşunuzun dışkısı benim kuşumda da vardı. Elle besleme maması ve elime ulaştırdığı bir ilacı kullandım ve dışkısını düzelttim. Ama kuşunuzu gözlemleyin yem yeme ve su içme konusunda.
Çok teşekkür ederim dışkısının bu düzelmiş hali daha farklı bi dışkısı vardı. sürekli gözlemliyorum,yem ve su konusunda bugün iyiydi. şu an tek sıkıntısı dışkısı ve sürekli uyuması

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
gün içinde tekrar güncel dışkı resmi atın mutlaka

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
yem yeme durumu nedir ? bulundugu odanının ısısı vs?

Üst Alt