• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun neyi var acaba?

FatihB.

Tutkulu
Kuşum videodaki gibi hareketler yapıyo bazen yemesi içmesi falan iyi dışkısıda normal yeşil ama bu hareketi yapıyo bazen soğuk mu almış acaba? Video

beyyza02

Müdavim
kuşun burnunda da akıntı mı var sanki? çok parlıyor da arada

FatihB.

Tutkulu
Anormal bir durum göremedim iştah iyi dışkı normalse bir problem yoktur
soğuk almış diye şüpheleniyorum videonun başında sanki şap şap ses yapıyor ağzı ile iyi dinlerseniz sesi 🤔 😓 uçması falanda iyi 2. tüyünde şuan yorulmasın diye çıkarmak istemiyorım ama kendini yiyior çıkmak için bende çıkarıyorum kafesin kapısında öylece duruyor uyuyor 😂

Bahar Y.

Müdavim
O hareketi akıntı olduğu için yapıyor, peçetenin ucunu sivrilterek delikteki suyu çekmesini sağlayın, daha sonra 1 buçuk bardak suda 1 yemek kaşığı kekiği kaynatın, suyunu spreyli şişeye koyarak günde 2 kere sıkın yüz kısmına denk gelecek şekilde, rahatlatacaktır devam ederse doksisiklin etkenli ilaç önerilebilir bence

AlicanG

Paylaşımcı
Burun deliklerinin normalde kuru olması lazım sanki su gördüm üşütmüş olabilir.Tüylerde kabarma başlarsa bir bakım kürü uygula sıcak bir ortamda kafesi temiz olsun.Bazen tozdanda olabiliyor.

FatihB.

Tutkulu
O hareketi akıntı olduğu için yapıyor, peçetenin ucunu sivrilterek delikteki suyu çekmesini sağlayın, daha sonra 1 buçuk bardak suda 1 yemek kaşığı kekiği kaynatın, suyunu spreyli şişeye koyarak günde 2 kere sıkın yüz kısmına denk gelecek şekilde, rahatlatacaktır devam ederse doksisiklin etkenli ilaç önerilebilir bence
kekik çayını suyuna koymuyor muyuz?

FatihB.

Tutkulu
Burun deliklerinin normalde kuru olması lazım sanki su gördüm üşütmüş olabilir.Tüylerde kabarma başlarsa bir bakım kürü uygula sıcak bir ortamda kafesi temiz olsun.Bazen tozdanda olabiliyor.
kafesi temiz ve tüylerde kabartma sadece uyuyunca yapıyo 🙂

Üst Alt