• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşumun nesi var?

beyyza02

Müdavim
lütfen yardımcı olun. ceresinin altı hafif Soluklaşmıştı az önce fotoğrafı incelerlen fark ettim gagası aşıeı solgunlaşmış.yanaklarındaki tüyler seyrelmiş gibi hafiften teni gözüküyor. tüyleri sanki ıslanmış gibi kötü ve soluk gözüküyor dedigim gibi seyrelmişler de. erkek kuşum ona hiç yemek yedirmiyor kavga ediyorlar diye erkek kuşu çıkarıyordum 1 2 saat ama sanırım kuluçkaya bundan dolayı adapte olamadı. ve dişi vitaminsiz de kaldı çünkü hiövir şeye dokunmuyor, bu ikisi bir araya gelince böyle olmuş olabilir mi? bakarken içim gidiyor pek belli olmuyor ama çok kötü ve sağlıksız gözüküyor. ceresine bir türlü krem süremedim o da kötüleşti iyice. kum kalamar dışında ne yapayım vitamin için hazır mama almak dışında aklıma başka da bir şey gelmiyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kötü bir durum görmedim sadece cere etlenmis dişi kaç yaşında ? Kaç yıldır sizde ? Sanırım yavru almıştınız ondan

beyyza02

Müdavim
merhaba teşekkürler 2- 2 buçuk yaşında diye biliyorum, 1 senedir bizimle. ve evet şu an kuluçkada.

beyyza02

Müdavim
Merhaba kötü bir durum görmedim sadece cere etlenmis dişi kaç yaşında ? Kaç yıldır sizde ? Sanırım yavru almıştınız ondan
şuna da bakabilir misiniz lütfen? tüylerinin bu kadaf seyrek olması vs normal mi kuruma diye bir durum varmış sanırım tüyleri her baktıgımda daha da az gözüküyor öyle bir şey diye korkuyorum :(

beyyza02

Müdavim
üstündeki kiraz lekeleri bu arada herhangi bir kanama falan olmadı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuz hiç kuruma gibi görünmüyor.. bence çok sağlıklı görünüyor maşallah 😊👍