• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun nesi var

xd321

Yeni Üye
Merhabalar,
Kuşum 11 yaşında ve 2 gündür böyle hareketleri oluyor nesi var bilmiyorum. Çevremde götürebileceğim veteriner de yok. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum. İyi günler.
(Esneme gibi duruyor olabilir ancak esneme değil tıkanıklık var gibi)Watch unnamed | Streamable

Son düzenleme:

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, kusura bakmayın sesi dinleyemiyorum ortam müsaitliğim olmadığından kaynaklı. Öncelikle maşallah 11 yaşına 🙏 Solunumda herhangi bir problemi var mı çocugunuzun? Sesi dinleyemediğimden öncelikle onu sormak istedim. Eğer ses kaynaklı bir şeyi yoksa bana kursak genişletme hareketi gibi geldi. Kusma, gagada kötü koku, gibi başka başka belirtileri yok değil mi? Kafesinizde grit kum, kuş kömürü var mı acaba?

xd321

Yeni Üye
Merhabalar ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ses kaynaklı bazen hırıltı gibi giik sesi çıkıyor. Kusma, kötü koku yok. Yemesi de içmesi de devam ediyor. Kafeste kuş taşı var.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tünekte dinlenirken yandan kuyruk gözükecek şekilde bir video eklermisiniz ayrıca altına beyaz peçete serin 4 5 güncel dışkı resmi de ekleyin.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, bu yavrumuzun ağrısı var bir an önce kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin 🙏Dışkılarına da analiz yapılsın pankreas veya karaciğer kaynaklı bir sorun var gibi 🌸

xd321

Yeni Üye
Teşekkürler, maalesef ki uzmana götürme imkanım yok. Evde yapabileceğim bir şeyler varsa söyleyebilir misiniz?

Mamacita

Paylaşımcı
Merhaba, bu yavrumuzun ağrısı var bir an önce kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin 🙏Dışkılarına da analiz yapılsın pankreas veya karaciğer kaynaklı bir sorun var gibi 🌸
Merhabalar Burçak hanım kuşun ağrısı olduğu nasıl anlaşılıyor acaba nasıl anladınız yani 🙏🏻