• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun nesi var

Eşi vardı ,ciftlestiler ,döllenme oldu mu bilemiyorum. 5. Yumurtayı 2 Haziran'da yumurtladi eşini de dün ayırdık . Dişinin kuluçkaya yatmasına engel olmasın diye

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan papaganim dişi böyle duruyor bişeyi mi var acaba yumurtladi 5 tane ama yumurtalara oturmuyor diye çıkardım yuvayı daha mi yumurtlicak
Merhaba yumurtası var, yuvalığı neden çıkardınız?
Bazen topluca yatarlar tüm yumurtlama bitince ayrıca sultanlar da erkekte yatıyor

Yumurtalar duruyor. Yuvaliga bir lamba koydum o hep yanıyor. Yuvalığı da çıkardım çünkü hiçbiri oturmuyordu yumurtalara. Ve son yumurtadan sonra 6 gün geçti bı daha yumurtlamaz diye düşündüm

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yumurtalar duruyor. Yuvaliga bir lamba koydum o hep yanıyor. Yuvalığı da çıkardım çünkü hiçbiri oturmuyordu yumurtalara. Ve son yumurtadan sonra 6 gün geçti bı daha yumurtlamaz diye düşündüm
Anladım o yumurtalar soğumuştur artık ışık fayda etmez, canlı alabilmesi için kuluçka makinesi olmalı,
3 kuluçka olmuş bundan sonra en az Eylül e kadar dinlenmeleri gerekli

İkisi bir arada olunca oturmuyorlar ki yumurtalara. Yumurtalara yapacka bişey yok boşlar heralde. Kuşa bişey olmasın da şimdi çıktı tuvaletini yaptırdım yemeğini de koydum. Yine attığım fotoğraftaki gibi duruyor tunekte

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi