• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nesi var

Mert001

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.size bir sorum olacaktı.muhabbet kuşumda şuan fark edebildiğim bir halsizlik yok.kafesten çıkardım uçtu kendini sevdirdi geri kafesine koydum. Sonradan fark ettim kafesin altına bakınca. Kuşumun dışkısı normal gibi ama dışkıyla beraber su da var sanki.dışkının etrafı ıslak.acaba kuşumun nesi var? şimdiden teşekkürler cevaplar için.(yem yemesinde de bir sıkıntı yok)

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bazen yediklerine bağlı olarak dışkıda farklilik gözlemlenebilir. Bu süreklilik arz ederse sıkıntı. Probiyotik kullanıyor musunuz.

Mert001

Yeni Üye
Bazen yediklerine bağlı olarak dışkıda farklilik gözlemlenebilir. Bu süreklilik arz ederse sıkıntı. Probiyotik kullanıyor musunuz.
Hayır sadece multivitamin veriyorum.acaba üşüttü mü diyicem ama hava çok sıcak ve bulunduğum konum çok da esmiyor. Anlam veremedim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Havalar çok sıcak. Su tuketimine bağlı olarak diski da sulu olabiliyor. Siz probiyotik entrobac temin edin. İlk etapta üç gün üst üste uygulayın. Sonrası haftada bir uygularsiniz. Yemesinde içmesinde neşesinde bir sorun yoksa gerekli takviyelerle duzelicegini düşünüyorum.

Mert001

Yeni Üye
Havalar çok sıcak. Su tuketimine bağlı olarak diski da sulu olabiliyor. Siz probiyotik entrobac temin edin. İlk etapta üç gün üst üste uygulayın. Sonrası haftada bir uygularsiniz. Yemesinde içmesinde neşesinde bir sorun yoksa gerekli takviyelerle duzelicegini düşünüyorum.
Tamamdır,çok teşekkür ederim.

Bahar Y.

Müdavim
Kafes dışından kafes içinde geçtiği an olduğu için ben efor harcaması sebebiyle diyorum

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir hafta içinde 3 gün aralıkla bir gervit-w(multivitamin) bir de entrobac (probiyotik) düzenli olarak verilir.

Üst Alt