• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun nefesinde sorun var acil

Maviş51

Yeni Üye
Muhabbet kuşumu daha öncede atmıştım hapşurması var diye kronik olarak hapşurması yani videodaki hareket ben hapşurma diyorum var baya bi süredir ama bugğn öğlen gayet iyiydi yemesinde problem yok sadece ishal ama o da onda kronik gemelde ishaldir probiyotik veririm ışığı kapattığımda böyle tık tık ses üşütmüş gibi ışığı açıp dinledim 10 dk boyunca videodaki gibi ses geldi sonra o hapşurma harektinden sonra şuan yok ama acaba üşüttü hasta mı nefesi sorun olabilir mi merak eriyorum bu sanki balgamlı tıkanık gibi ses ve hapşurma nedendir litfen cevaplayın Watch unnamed | Streamable

bzdmsamett

Yeni Üye
Muhabbet kuşumu daha öncede atmıştım hapşurması var diye kronik olarak hapşurması yani videodaki hareket ben hapşurma diyorum var baya bi süredir ama bugğn öğlen gayet iyiydi yemesinde problem yok sadece ishal ama o da onda kronik gemelde ishaldir probiyotik veririm ışığı kapattığımda böyle tık tık ses üşütmüş gibi ışığı açıp dinledim 10 dk boyunca videodaki gibi ses geldi sonra o hapşurma harektinden sonra şuan yok ama acaba üşüttü hasta mı nefesi sorun olabilir mi merak eriyorum bu sanki balgamlı tıkanık gibi ses ve hapşurma nedendir litfen cevaplayın Watch unnamed | Streamable
Geçmiş olsun. Kuşunuz tünekte uyurken kuyruğu ritmik olarak hareket ediyor mu ? Göğüste biraz şişlik mi var yoksa kilosundan dolayı mı öyle ? Ağzını sürekli açıp kapatıyor mı gün içinde ? Bu sorulara cevap verebilirseniz ona göre ilerleyelim. Temiz bir peçeteden dışkı örneği de atarsanız yardımcı olacaktır.

Maviş51

Yeni Üye
Kuyruk hiç hareket etmiyor diyemem ama aşırı aşağı yukarı değil kilodan dolayı sanırsam şişlik ellendiğinde var ama 6 ay veteriner kontrol etti bi sorunu yok demişti açıp kapatır arada dışkıyıda atıcam en kısa zamanda özellikle bu sorun geceleri oluyor böyle hapşurma gibi ve o ses videodaki

bzdmsamett

Yeni Üye
Kuyruk hiç hareket etmiyor diyemem ama aşırı aşağı yukarı değil kilodan dolayı sanırsam şişlik ellendiğinde var ama 6 ay veteriner kontrol etti bi sorunu yok demişti açıp kapatır arada dışkıyıda atıcam en kısa zamanda özellikle bu sorun geceleri oluyor böyle hapşurma gibi ve o ses videodaki
veteriner gözetimindeyse endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok, geceleri kafesin yarısını kapatacak şekilde bir örtü örtüp gözlemleyebilirsiniz kuşunuzun nerede tüneyeceğini. Örtünün altlarında tünüyorsa oda sıcaklığını az buluyor olabilir bu şekilde geceleri sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz. Hem karanlık hem sıcak olması mutlu edecektir kuşunuzu.