• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nefes aldığı iki delikten

Bahar Y.

Müdavim
Sol burun deliğinde iltihap görüyorum doğru mudur?

Bahar Y.

Müdavim
Neo terramycin diye bir ilaç var temin etme şansınız var mı?

Bahar Y.

Müdavim
Eğer burundaki iltihapsa, ki ben öyle olduğunu düşünüyorum, ilaç kullanması gerekiyor

horizon

Aktif Üye
Önceden soğuk almış olabilir, sonradan iltihabı çevirmiştir, yinede o veterinere sorma şansınız varsa iyi olur, şimdilik tuzlu su damlatın, peçetenin ucunu sivriltip temizleyin
Burnuna bişey kaçmış olabilir mi? Arasıra hapşuruyor sanırsam

1905sss

Yeni Üye
Ben de neo terracymin var. Geçenlerde aldım biliyorsunuz. Çok az kullandım daha dolu.

Eğer ihtiyaç varsa yarısını bölüp gönderebilirim. Yavrucağız iyileşsin yeterki. Sadece neye koyacağımı bilemedim.

Bahar Y.

Müdavim
Şu şekilde sizin kuşla benzer bir konu var, okursanız diğer arkadaşlarında neo terramycin önerdiğini görürsünüz

horizon

Aktif Üye
Şu şekilde sizin kuşla benzer bir konu var, okursanız diğer arkadaşlarında neo terramycin önerdiğini görürsünüz
Hocam anladım iyi gelebilir ama temin edemem çarşamba günü aldığım petshoba gidip vitamin fln alacağım oraya sorarım.
Suyuna fln limon damlatsam elma fln yedirsem burnuna tuzlu su damlatsam biraz bile etki etmez mi

Bahar Y.

Müdavim
Hocam anladım iyi gelebilir ama temin edemem çarşamba günü aldığım petshoba gidip vitamin fln alacağım oraya sorarım.
Suyuna fln limon damlatsam elma fln yedirsem burnuna tuzlu su damlatsam biraz bile etki etmez mi
Burnuna tuzlu su damlatın iyi gelir

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hayvan nezle atlatmış burun delikleri kapanmış kusunda kabarıklık vs yoksa ılık suya az bişey tuz dok güzelce karistir. Peceteyi yuvarlayarak sivrilt suya batırıp kapalı olan burun deliğine sur havyan rahatlar rahat nefes alir nezle olduğu için burun akintisi olmuş düzelince burun delikleri tıkalı kalmış sümük diye tabir ettiğimiz şey o Jumbolarda daha çok görülür

Üst Alt