• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun midesi mi bulanıyor

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Marul zararlı değildir... A ve C vitamini içerir... Ayrıca Kalsiyum içerir... Ancak ölçülü verilmelidir... Aksi halde dışkısı sulu çıkar... Ancak sizin durumunuzda Mustafa Beyin dediği gibi marulu kesmek gerekir...
Bilmem. Veteriner öyle demişti. 🙂

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşum 2-2,5 yaşında ve 1,5 aydir benimle. Birkaç gündür kafasını uzatarak kusma hareketi yapıyor. Daha önce de ara ara yapıyordu ama birkaç gündür sık sık yapmaya başladı. Acaba hasta mı oldu? Ne yapmam gerekiyor?
Kafesinde grit kum var mı probiyotik veriyor musunuz

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yemin içeriğide iyi değil renkli ekmek bulunan yemleri almayın.Hangi marka kullanıyosunuz

Limon456

Yeni Üye
Çok teşekkürler. Önceden dikkat etmiyordum ama artık araştırıyorum. Daha dikkatli olacağım.

Limon456

Yeni Üye
Yemin içeriğide iyi değil renkli ekmek bulunan yemleri almayın.Hangi marka kullanıyosunuz
Rasgele bir markaydı ama su an değiştirmek üzereyim. Üstte birisi mamaist.com diye bir site önermişti oradan yem sipariş ettim. Yine üstte aynı kişinin önerisiyle vitamin takviyesine başlayacağım.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Rasgele bir markaydı ama su an değiştirmek üzereyim. Üstte birisi mamaist.com diye bir site önermişti oradan yem sipariş ettim. Yine üstte aynı kişinin önerisiyle vitamin takviyesine başlayacağım.
Mamaist karışımı çok kaliteli olsa da, bir anda birini kesip diğerine geçmeyin. Bir gün normal yeminin içine yeni yemden biraz karıştırın, iki gün sonra biraz daha artırın sonra yarı yarıya koyun, bu şekilde 1 haftada falan tamamen yeni yeme geçerseniz yemi reddetme, sindirim sorunu kusma vs yaşamazsınız

Limon456

Yeni Üye
Mamaist karışımı çok kaliteli olsa da, bir anda birini kesip diğerine geçmeyin. Bir gün normal yeminin içine yeni yemden biraz karıştırın, iki gün sonra biraz daha artırın sonra yarı yarıya koyun, bu şekilde 1 haftada falan tamamen yeni yeme geçerseniz yemi reddetme, sindirim sorunu kusma vs yaşamazsınız
Tamamdır öyle yapayım