• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun makatının şekli garip ve kanlı

ladysay27

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Makattan kan gelmesi, şekil bozukluğu
Hastalık Belirti Tarihi
4 Şub 2025
Merhaba, daha dün yumurtlamıştı. Ama demin kanamaya basladı, aslında gagalayarak kanattığını düşünüyorum. Makatının sekli bozuk ve dışarıya çıkık. Napabilirim? Başka forumlara baktım, rahmi çıkmış olabilir diyen var yumurta diyen var bilemiyorum.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, daha dün yumurtlamıştı. Ama demin kanamaya basladı, aslında gagalayarak kanattığını düşünüyorum. Makatının sekli bozuk ve dışarıya çıkık. Napabilirim? Başka forumlara baktım, rahmi çıkmış olabilir diyen var yumurta diyen var bilemiyorum.
Rahmi içeri itin hafiften ve rif sürün ama bence en doğrusu kanatlı uzmanına gitmesi çünkü yumurtlaması daha kötü hale getirecek bir dahakine, İstanbul'un neresinde ikamet ediyorsunuz kanatlı uzmanı bakalım

ladysay27

Yeni Üye
Rahmi içeri itin hafiften ve rif sürün ama bence en doğrusu kanatlı uzmanına gitmesi çünkü yumurtlaması daha kötü hale getirecek bir dahakine, İstanbul'un neresinde ikamet ediyorsunuz kanatlı uzmanı bakalım
Gitmek istiyorum ama annem sorun ediyor, neymiş para için o kadar cebelleşiyormuş falan. Yarın devam ederse gidicem zorla.