• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kuyruğu

Wresyu

Aktif Üye
Dışarıdaydım eve geldiğim zaman erkek kuşumun kuyruğunun birazı kafesin altındaydı. Evden gitmeden önce normaldi. Tekrar çıkar mı veya bir sorun olur mu? Ekli dosyayı görüntüle 35215

Melisa41

Tutkulu
Tüy zamanında normale döner vitamin kullanıyor musunuz

Melisa41

Tutkulu
Avisol kullanıyorum tüy zamanı hakkında pek bilgim yok ama son 1-2 haftadır kafesin altında ve yerlerde tüy görüyorum tüye girmiş olabilir mi
Avisol bir işe yaramaz BT amin Forte tüy zamanında kullanmanızi öneririm

Melisa41

Tutkulu
Tüy zamanında tüy tüpcükleri olur sizin kusta var mı resimde goremedim

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuş uykudan uyandığı için mi kabarık duruyor? Dışkı atar mısınız? Birde plastik tünek yerine ahşap tünek kullanın mantar oluşmasın

Wresyu

Aktif Üye
Kuş uykudan uyandığı için mi kabarık duruyor? Dışkı atar mısınız? Birde plastik tünek yerine ahşap tünek kullanın mantar oluşmasın
Yeni gördüm kusura bakmayın. Kabarık durma konusunda bir fikrim yok uykudan uyanmamıştı ama dışarı çıkarmıştım yorulduğu için olabilir mi? 15-20 dk önce ışığı kapadım sanırsam uyudular dışkıyı yarın atarım. Ahşap tünek aldım ama takmayı denediğimde sağlam durmadı onu da mecbur çıkardım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yeni gördüm kusura bakmayın. Kabarık durma konusunda bir fikrim yok uykudan uyanmamıştı ama dışarı çıkarmıştım yorulduğu için olabilir mi? 15-20 dk önce ışığı kapadım sanırsam uyudular dışkıyı yarın atarım. Ahşap tünek aldım ama takmayı denediğimde sağlam durmadı onu da mecbur çıkardım
Kabarık durması normal değil dışkı atınca yorum yapılır. Ama siz ahşap tünek kullanın kesinlikle

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kuşun kabarık durması illa ki hasta olduğu anlamına gelmez. Siz o an kabarık görürsünüz sonra kuş kendini düzeltebilir. Bulduğu her fırsatta kabarıyor mu ya da kabarıklığı uzun sürüyor mu buna bakmak gerekir. Bu arada dışkı sağlıklı bir dışkı.

Wresyu

Aktif Üye
Kuşun kabarık durması illa ki hasta olduğu anlamına gelmez. Siz o an kabarık görürsünüz sonra kuş kendini düzeltebilir. Bulduğu her fırsatta kabarıyor mu ya da kabarıklığı uzun sürüyor mu buna bakmak gerekir. Bu arada dışkı sağlıklı bir dışkı.
Her zaman kabarık durmuyor genelde şarkı söyler gibi öterken kabarık oluyor, durumunu takip ediyorum. Yardımınız için teşekkürler.