• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et kuşumun kursağında hava boşluğu var

dmrcnlf

Aktif Üye
merhaba kuşum demin çok az yem yedi ve su içti kursağına baktığımda hava boşluğu gibi bir şey gördüm sonra yemeye devam etti ve o boşluk azaldı.su içtiği için mi öyle bir boşluk gördüm yoksa hava boşluğu mu anlayamadım biraz telaşlandım.solunumsal sıkıntısı normalde yok ama bazen soğuktan dolayı burnu tıkanabiliyor.fotoğrafları bırakıyorum şimdiden teşekkür ederim.

dmrcnlf

Aktif Üye
Merhaba. Fotoğraf gelmemiş. Tekrar gönderirseniz bakalım.
merhaba kusura bakmayın bazı sağlık problemleriyle uğraşıyoruz o yüzden burayı tamamen unutmuşum.hemen fotoğraf ekliyorum ve şunu da ekleyeyim,kuşum fazla miktarda sıvı tükettiğinde veya çok yemek yediğinde genelde sağ kursak üstünde boynunda yani şişlik oluyor.oraya kayıyor sanırım kursağı.babam bir şey olmaz dedi ama foto da atıp size sormak istedim.çok teşekkür ederim şimdiden.
(fotoğraftan belli olmuyor ve inatla yemek yemediği için çekemiyorum😭ama sağ taraftakiler gibi gri bir boşluk gözüküyor kursağımdan normalde yem yediğinde nokta nokta dolduğunu görebiliyorum oranın.ve solda hafif şişlik çok az gözüküyor yine belli olmuyor maalesef
)

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba kusura bakmayın bazı sağlık problemleriyle uğraşıyoruz o yüzden burayı tamamen unutmuşum.hemen fotoğraf ekliyorum ve şunu da ekleyeyim,kuşum fazla miktarda sıvı tükettiğinde veya çok yemek yediğinde genelde sağ kursak üstünde boynunda yani şişlik oluyor.oraya kayıyor sanırım kursağı.babam bir şey olmaz dedi ama foto da atıp size sormak istedim.çok teşekkür ederim şimdiden.
(fotoğraftan belli olmuyor ve inatla yemek yemediği için çekemiyorum😭ama sağ taraftakiler gibi gri bir boşluk gözüküyor kursağımdan normalde yem yediğinde nokta nokta dolduğunu görebiliyorum oranın.ve solda hafif şişlik çok az gözüküyor yine belli olmuyor maalesef
)
Merhaba geçmiş olsun streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen kuşu görelim bakalım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
teşekkür ederim link burada
Merhaba normal bir boşluk su içince şeffaf olur fakat yem yemiyor mu kursak boş
Yemi değiştirin lütfen aç kalmasın kursağı tam olmayınca su ile dolduruyor büyük ihtimalle
Kaç yaşında?
Tüy hastalığı ne zaman oluştu?
Kanatlıoil Formmix tavsiye ederim tüy hastası ve yanık tüyler içim
Haftada 2 defa 2 damla ağzına damlatın
Formmix i internetten araştırın lütfen faydası olacağını düşünüyorum

Ekli dosyalar

dmrcnlf

Aktif Üye
Merhaba normal bir boşluk su içince şeffaf olur fakat yem yemiyor mu kursak boş
Yemi değiştirin lütfen aç kalmasın kursağı tam olmayınca su ile dolduruyor büyük ihtimalle
Kaç yaşında?
Tüy hastalığı ne zaman oluştu?
Kanatlıoil Formmix tavsiye ederim tüy hastası ve yanık tüyler içim
Haftada 2 defa 2 damla ağzına damlatın
Formmix i internetten araştırın lütfen faydası olacağını düşünüyorum
merhaba formmix ve diğer takviyeleri kullanıyoruz.2 buçuk yaşında ve ilk 6 ay içinde oluştu.aslında suyla karnını doldurmuyor acıkınca kendi gidip kursağını dolduruyor.videoda daha acıkıp yemeye gitmemişti.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba formmix ve diğer takviyeleri kullanıyoruz.2 buçuk yaşında ve ilk 6 ay içinde oluştu.aslında suyla karnını doldurmuyor acıkınca kendi gidip kursağını dolduruyor.videoda daha acıkıp yemeye gitmemişti.
Tm endişe etmeyin lütfen takviyelerini mutlaka verin, yem yediği sürece sıkıntı olmaz, kursak boşken görüntü normal 🤗👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba kusura bakmayın burayı çok rahatsız ediyorum ama size bahsettiğim omuz kısımlarındaki boşluklar bunlardı,çok yemek yiyince içleri yemle doluyor.sıkıntılı bir durum mu emin olamadım sormak istedim.
Merhaba Estağfurullah
kursağının yanları oralar kursak elastik bir doku dur, yem yedikçe açılır esner, yem yokken kendini toplar hiç bir sorun yok endişe etmeyin lütfen 🤗🤲

dmrcnlf

Aktif Üye
Merhaba Estağfurullah
kursağının yanları oralar kursak elastik bir doku dur, yem yedikçe açılır esner, yem yokken kendini toplar hiç bir sorun yok endişe etmeyin lütfen 🤗🤲
tamamdır tüyleri olmayınca normal papağan görüntüsü nasıl olur bilmiyorum,bebeğim gibi olduğu için de en ufak şeyde kuruntu yapıyorum çok teşekkür ederim size gerçekten her seferinde rahatlatıyorsunuz içimi 💖💖💖

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
tamamdır tüyleri olmayınca normal papağan görüntüsü nasıl olur bilmiyorum,bebeğim gibi olduğu için de en ufak şeyde kuruntu yapıyorum çok teşekkür ederim size gerçekten her seferinde rahatlatıyorsunuz içimi 💖💖💖
Estağfurullah rica ederim, sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin Rabbim🤗🤲🥰

Üst Alt