• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun karnındaki şişlik

oylesine

Aktif Üye
Arkadaşlar önceden böyle bir şişlik yoktu sizce neden oldu?

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kuş kumu kalamar koyun yedikleriyle alakalı olabilir tam öğütememekle alakalı. Bir sıkıntı görünmüyor bazı dönemler olabilir özellikle yavru döneminde

oylesine

Aktif Üye
Kuş kumu kalamar koyun yedikleriyle alakalı olabilir tam öğütememekle alakalı. Bir sıkıntı görünmüyor bazı dönemler olabilir özellikle yavru döneminde
Hepsi konulu ama maalesef yemeyi tercih etmiyor. Kuşum 2-3 yaşında yavru da değil iştahı yerinde çok şükür. Son zamanlarda kilo mu aldı da böyle oldu diye düşündüm sizce olabilir mi?

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Hepsi konulu ama maalesef yemeyi tercih etmiyor. Kuşum 2-3 yaşında yavru da değil iştahı yerinde çok şükür. Son zamanlarda kilo mu aldı da böyle oldu diye düşündüm sizce olabilir mi?
Olabilir çokta yaşlı bir kuş değil. Ben hastalıktan dolayı olduğunu düşünmüyorum genelde yavru kuşlar obur oldukları için böyle olurlar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
O bölgedeki tüyleri aralayarak resim çekebilir misiniz? Ya da dersine baktığınızda sarı, turuncu mu duruyor derisi yoksa pembe mi?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Peçete ya da beyaz kağıt üstüne Dışkı resmi de atabilir misiniz?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bu Dışkıda sorun gözükmüyor. Ama emin olmak için akşam fazla dışkının göründüğü bir resim daha paylaşabilir misiniz lütfen? Bir de kumunuz kristal mi grit kum mu?

Üst Alt