• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun karnı çikolata oldu

saim

Yeni Üye
Kuşum kiraz yerken yanlisikla eklere değdi göbeği baya çikolata oldu duşa girmeyi sevmiyor kendim mecburen yıkamak zorunda kaldım az kaldı ama tamamı geçmedi ne yapmalıyım çok korkuyorum1000033495.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum kiraz yerken yanlisikla eklere değdi göbeği baya çikolata oldu duşa girmeyi sevmiyor kendim mecburen yıkamak zorunda kaldım az kaldı ama tamamı geçmedi ne yapmalıyım çok korkuyorumEkli dosyayı görüntüle 107489
Merhaba, ıslak ıslak uyumasın peçete ile kurulayın
Yarın sıcak su ile bir bez yardımıyla silin çıkar(çok sıcak olmasın yakmasın/el bileğinize damlatın suyu kontrol edin)

saim

Yeni Üye
Merhaba, ıslak ıslak uyumasın peçete ile kurulayın
Yarın sıcak su ile bir bez yardımıyla silin çıkar(çok sıcak olmasın yakmasın/el bileğinize damlatın suyu kontrol edin)
Yarın ilk iş veterinere götüreceğim silebilmis miyim bu gecelik sorun yaratır mı kurudu ıslaklık

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yarın ilk iş veterinere götüreceğim silebilmis miyim bu gecelik sorun yaratır mı kurudu ıslaklık
Sorun olmaz inşallah ışığı kapatın uyusun, endişeniz varsa sabah erkenden silin, tüylerini temizlemek isterse çikolatayı yer sorun olabilir

bzdmsamett

Yeni Üye
Kuşum kiraz yerken yanlisikla eklere değdi göbeği baya çikolata oldu duşa girmeyi sevmiyor kendim mecburen yıkamak zorunda kaldım az kaldı ama tamamı geçmedi ne yapmalıyım çok korkuyorumEkli dosyayı görüntüle 107489
kuşunuz biraz tombik mi yoksa göbeğinde şişlik var ? Pamuğu sıcak suya ıslayıp kuşunuzu avucunuza ters yatırıp bastırmadan silebilirsiniz tabii kuşunuz yerinde durmayacaktır ama en azından çikolatanın kabasını alırsınız çünkü sabah uyanır uyanmaz kendisi tüylerini temizleyecektir o süreçte çok çikolata almayacaktır muhtemelen ama sorun oluşturabilir eğer endişe duyacaksanız ve çikolata kalıntıları kaldıysa hemen yapabilirsiniz yoksa sabah temizleyebilirsiniz ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum geçmiş olsun

saim

Yeni Üye
kuşunuz biraz tombik mi yoksa göbeğinde şişlik var ? Pamuğu sıcak suya ıslayıp kuşunuzu avucunuza ters yatırıp bastırmadan silebilirsiniz tabii kuşunuz yerinde durmayacaktır ama en azından çikolatanın kabasını alırsınız çünkü sabah uyanır uyanmaz kendisi tüylerini temizleyecektir o süreçte çok çikolata almayacaktır muhtemelen ama sorun oluşturabilir eğer endişe duyacaksanız ve çikolata kalıntıları kaldıysa hemen yapabilirsiniz yoksa sabah temizleyebilirsiniz ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum geçmiş olsun
Resimdeki gibi temizledim normalde daha çoktu kuşum resimde büyük çıkmış zayıf bir kuş normalde

Üst Alt