• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanatları titriyor

Fıstıkuşum

Yeni Üye
Merhaba, yazlık yerde yaşıyoruz evimizin içi de çok sıcak. Kafasının etrafına yedikleri bulaştığı için camla kapalı balkonumuzda (tüm camlar kapalıyken), kafesin içinde temiz suyu fısfısla biraz üzerine sıktım ve kurudu hemen güneşten zaten. Dediğim gibi camlar kapalıydı ve oda ısısı yüksekti. Sonrasında hatta o da terledi kanatlarını açtı ben de normal kaldığı odasına götürdüm. Evin zaten tüm odaları ılık mevsim dolayısıyla. Kendisi hem kanatlarını açıyor terlediğinde yaptığı gibi, hem de kanatlarını titretiyor. Sebebini anlayamadım fakat üşümesine imkan yok gibi bir şey çok sıcak evin içi

Semihzz123

Tutkulu
Kuşun sağlığında sorun yoksa banyoluk takılabilir bence sıcaklarda.

Fıstıkuşum

Yeni Üye
Dediğiniz gibi sıcaktan dolayı oldu sanırım, serin bi odaya alınca düzeldi. İştahı ve keyfi yerinde teşekkür ederim yardımınız için
Ozaman ben sıcaktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Yeşillik vs verebilirsin az miktarda serinlemesine yardımcı olur . İştahta azalma ve enerjide düşüş var mı

Semihzz123

Tutkulu
Ayrıca su püskürtme aleti ile az miktarda su da puskurtebilirsiniz uzaktan.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Banyo ve günlük suyunu tazeleyin birde su kaybı için elektrolit temin edebilirsiniz normalde elektrolit i hiç önermiyorum ama sizin durumunuz onu gerektiriyor 👍

Üst Alt